E-ticket і забастовка авіакомпанії. Хтось стикався з цим?
14 марта 2010 в 20:40
Вирішила тут профспілка працівників British Airways побастувати в день на який вже давно куплений e-ticket на два рейси (з пересадкою). Зрозуміло, що буду завтра телефонувати в їхній офіс в Києві і розпитувати. Може хтось стикався з такою ситуацією?
Re: E-ticket і забастовка авіакомпанії. Хтось стикався з цим?
[Re: ChAO] 15 марта 2010 в 16:16
Схоже я поспішив переживати не вчитавшись в наведену мною сторінку. Як я розумію, то всі міжнародні рейси і рейси в/з Лондон обслуговуються без змін. Англічани, я правильно зрозумів? "All flights to and from London City and all longhaul flights to and from London Gatwick will continue to operate normally and any changes to bookings on these flights are subject to the original fare rules. For all other flights, until we finalise our flying schedule, if you are booked to travel between 19 and 31 March 2010, you have the choice of rebooking or cancelling and obtaining a refund."
[Re: ChAO] 15 марта 2010 в 16:20
В ответ на: Схоже я поспішив переживати не вчитавшись в наведену мною сторінку. Як я розумію, то всі міжнародні рейси і рейси в/з Лондон обслуговуються без змін. Англічани, я правильно зрозумів? "All flights to and from London City and all longhaul flights to and from London Gatwick will continue to operate normally and any changes to bookings on these flights are subject to the original fare rules. For all other flights, until we finalise our flying schedule, if you are booked to travel between 19 and 31 March 2010, you have the choice of rebooking or cancelling and obtaining a refund."
Помнится, у тебя было заказано с пересадкой в London Heathrow? Если так, то London City и London Gatwick ниразу не London Heathrow...
[Re: ChAO] 15 марта 2010 в 16:44
наберись терпения и звони постоянно. и не только в офис, но и в Борисполь. Скорее всего предложат поменять дату поездки. Если дата принципиальна, требуй, чтобы отправил именно в нужный день другими авиакомпаниями за свой счет. при этом проконтролируй, чтобы не было ночевок (или была организована гостиница и проезд к ней)
[Re: ChAO] 16 марта 2010 в 11:59
у ЛГ на время забастовки предлагали без потерь перенести на ДРУГИЕ даты, или лететь эз из и рисковать Думаю БА предложит аналогично, поэтому если решишь лететь в день забастовки, они уже ничего не будут гарантировать. имхо е-тикет или нет то роли не играет. с етикетом даже проще, имхо.
[Re: aSa] 16 марта 2010 в 15:50
В ответ на: у ЛГ на время забастовки предлагали без потерь перенести на ДРУГИЕ даты
Ці теж пропонують змінити. На своєму сайті. Але е-тіккет куплений на іншому сайті. І без втрат не получиться - квиток купувався заздалегіть з суттєвою знижкою на дешеві дати (середи). Тепер при зміні квитка втрачається 260$ fee плюс доплата за іншу дату або в інших авіалініях за повну вартість квитка. Получається на рівному місці мінус 500$.