В ответ на: Зона паркування №3 біля профілакторію - 140 машино/місць короткотривалого та довгострокового паркування - добовий тариф - 40.0грн., погодинний – 5.0грн.
Тепер увага, цікавий момент! Парковка тривалістю у 18 годин (неповний день) на парковці №3 обійдеться вам у 5 x 18 = 80 грн, а за парковку тривалістю у 24-27 годин (повний день) попросять 40 грн.
Якщо що, у тарифній політиці винний простий український ФОП, а не адміністрація аеропорту
В ответ на: Зона паркування №3 біля профілакторію - 140 машино/місць короткотривалого та довгострокового паркування - добовий тариф - 40.0грн., погодинний – 5.0грн.
Тепер увага, цікавий момент! Парковка тривалістю у 18 годин (неповний день) на парковці №3 обійдеться вам у 5 x 18 = 80 грн, а за парковку тривалістю у 24-27 годин (повний день) попросять 40 грн.
Во всем мире платится по меньшему тарифу из возможных за данный период. Борисполь не исключение. Т.е. за 18 часов с тебя попросят по суточному тарифу (за 1 сутки). Я лично проверял Хотя тогда суточный тариф был 50 грн.
Тут точно такого немає, вчора мій знайомий особисто заплатив 80 грн за 18 годин стоянки (відлітав з Києва на 1 день).
Охоронець стоянки лише сказав йому, що дуже хоче звільнитися , у нього таких скандалів з оплатою послуг парковки №3 до 20 штук на день.
Я ж говорю, что я лично платил 50 грн по суточному тарифу за неполные сутки стоянки. Приняли без вопросов и ничего не требовали. Твой знакомый просто наверное очень хотел, чтобы его переспорили
В ответ на: Тепер увага, цікавий момент! Парковка тривалістю у 18 годин (неповний день) на парковці №3 обійдеться вам у 5 x 18 = 80 грн, а за парковку тривалістю у 24-27 годин (повний день) попросять 40 грн.
Шо ? Шановный, 5 умножить на 18 будет 90, а никак не 80. И это нормальная практика, когда розница дороже чем опт. Шо не так?