Re: Где заказать солнцезащитные очки с диоптриями?
[Re: Apec] 19 июня 2010 в 00:01
В ответ на: ...Это обычный фотохром? ИМХО - твоя проблема именно в сложных линзах(необычные параметры у них: т.е. надо везти, а сейчас на таможне не очень или делать).
не знаю точно про храктеристики того фотохрому...
А про складність лінз я знаю. там саме циліндр на +6 небагато де є.
поки що знайшов по 445 за фотохромну лінзу 1,56 коефіцієнт. Заберу окуляри - відпишусь.
Re: Где заказать солнцезащитные очки с диоптриями?
[Re: vitoking] 12 июля 2010 в 16:47
звичайні окуляри забрав 22 червня. оправу брав у філмані з недорогих - гривень 160. лінзи і їх монтаж коштували 880 грн + 70 грн відповідно. лінзи фотохром коефіцієнт 1,56 з AR та UltraLux покриттям. що за покриття - не знаю, але без них не сильно дешевше було б. При цьому вода на лінзах затримується значно менше, ніж на старих. Ціна приблизно така, як три-чотири роки тому в ЛюксОптиці.
сонцезахисні забрав лише 9-го липня - ліве око вісь не могли виставити. посилались на незручність оправи для інструментальної перевірки. Коли додумались знати сонцезахисну лінзу, одразу зробили правильно. При цьому майстер під'їжджав куди і коли мені зручно. Сонцезахисні окуляри такі: корегуючі лінзи вставляються в оправку, яку видно за сонцезахисними лінзами. лінзи - поляризаційні коефіцієнт 1,50 Коштували лінзи 580 грн разом + робота 70 грн. Робив такі окуляри переважно для риболовлі - повинно бути краще видно, що у воді відбувається, але до річки поки-що не доїхав.