autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
SaniOK | Супер писатель! ***
Re: Угадайка...
[Re: _nofate] 21 апреля 2010 в 13:03
В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

А чому там 2-ва перехрестя, а не одне?

А там две дороги четная и нечетная стороны бульвара, на них движение одностороннее причем в противоположные стороны.

А по ПДР виходить одна, чи я помиляюся?

проїзна частина — .... Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;

розділювальна смуга — виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів.

Может и ошибаешься.

В ответ на:

автомобільна дорога, вулиця (дорога) — частина території, в тому числі в населеному пункті, призначена для руху транспортних засобів і пішоходів, з усіма розташованими на ній спорудами (мостами, шляхопроводами, естакадами, надземними і підземними пішохідними переходами) та засобами організації дорожнього руху, і обмежена по ширині зовнішнім краєм тротуарів чи краєм смуги відводу. Цей термін включає також спеціально побудовані тимчасові дороги, крім довільно накатаних доріг (колій);

Скорее всего там именно две дороги, т.к. есть ограничения тротуарами.
_nofate | энтузиаст ***
[Re: _nofate] 21 апреля 2010 в 13:12

Більш детально
Fedas | энтузиаст **
[Re: Лесник] 21 апреля 2010 в 13:26
В ответ на:

Яндекс фотографії перехрестя: http://maps.yandex.ru/-/CBT3moT
Перехрестя регульоване, стоп-ліній і знаку стоп немає.

Ха, значит я правильно делаю, когда поворачиваю налево с бульвара и не останавливаюсь на дублирующий красный. Стоп линии там нет - значит дублирующий. Если дублирующий - то останавливаться не нужно.

Единственная неувязка с тем, что он таки срабатывает на пару сек. позже первого...
Хня якась получается...
0lg3rd | энтузиаст
[Re: _nofate] 21 апреля 2010 в 13:36
ты же гворил в начале что:
"Синій їхав на зелений сигнал світлофора, червоний заїхав на перехрестя на зелений і виїжджав з нього на червоний."

а теперь возле "синего" рисуешь красный сигнал светофора %)
BorisB | гроза таксистов *
[Re: 0lg3rd] 21 апреля 2010 в 13:39
В ответ на:

а теперь возле "синего" рисуешь красный сигнал светофора %)

Он зеленый нарисовал
_nofate | энтузиаст ***
[Re: Fedas] 21 апреля 2010 в 14:19
В ответ на:

В ответ на:

Яндекс фотографії перехрестя: http://maps.yandex.ru/-/CBT3moT
Перехрестя регульоване, стоп-ліній і знаку стоп немає.

Ха, значит я правильно делаю, когда поворачиваю налево с бульвара и не останавливаюсь на дублирующий красный. Стоп линии там нет - значит дублирующий. Если дублирующий - то останавливаться не нужно.

По ПДР навіть заборонено
Лана | СуперСтар ***
[Re: BorisB] 21 апреля 2010 в 14:33
светофоры конечно ты правильно говоришь. Но я описывала ситуацию так, как любят это гайцы делать...а вот они скажут примерно так...и светофор будет красным для того кто выезжал на главную дорогу...хотя на самом деле -мог быть и зеленым. но в отсутствие свидетелей будет так как я сказала. Виноватым станет водитель синей машины
dmp | member
[Re: Fedas] 21 апреля 2010 в 14:38
В ответ на:

Единственная неувязка с тем, что он таки срабатывает на пару сек. позже первого...
Хня якась получается...

Стоп линия там по-моему когда-то была, но сейчас стерта. А ДТП из-за парковки вдоль пешеходного перехода, при повороте налево встречников, которые завершают маневр просто не видно.
Masyahy | member ***
[Re: dmp] 21 апреля 2010 в 14:44
В ответ на:

Стоп линия там по-моему когда-то была, но сейчас стерта. А ДТП из-за парковки вдоль пешеходного перехода, при повороте налево встречников, которые завершают маневр просто не видно.

Стоп-линии там не было на моей памяти за последние пару лет. А таксисты там закрывают обзор нехило, пешеходов из-за них не видно, плюс стартуют они в непредсказуемом направлении.
Stor | подсевший на форум **
[Re: Masyahy] 21 апреля 2010 в 15:10
В ответ на:

В ответ на:

Стоп-линии там не было на моей памяти за последние пару лет. А таксисты там закрывают обзор нехило, пешеходов из-за них не видно, плюс стартуют они в непредсказуемом направлении.

Да, согласен, стоп линии там небыло, так что теоретически красный покидал перекресток, даже не смотря на то что он разворачивался (он мог хоть с неба прилететь)

А какой удар получился, кто кого коцнул? Имхо если Шкода получила в бок - то тут однозначно можно говорить о том что недали закончить маневр..
_nofate | энтузиаст ***
[Re: Stor] 21 апреля 2010 в 16:00
В ответ на:

А какой удар получился, кто кого коцнул? Имхо если Шкода получила в бок - то тут однозначно можно говорить о том что недали закончить маневр..

_nofate | энтузиаст ***
[Re: _nofate] 27 апреля 2010 в 17:07
В ответ на:

Вірних відповідей 3 На місці відмовилися складати протокол. Після довгого обдумування інспектор з дізнання вписав червоному порушення 10.1, 12.1, 12.3. Чогось зрозумілого по цим пунктам почути від нього не вдалося. Також вони вважають, що тут два перехрестя, бо: 1. там 3-и дороги ( де там 3-и дороги він відповісти не зміг ); 2. там "заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг" вказують на 3 "дороги" , на схемі він теж не спромігся знайти ці заокруглення.

Попереду суд...
Fedas | энтузиаст **
[Re: _nofate] 27 апреля 2010 в 19:04
Вот тут тебе уже накидали аргументов для суда:
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=3846820&an=0&page=0#Post3846820
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

1 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3831