Состояние дороги по направлению из Киева в Коломию!
27 апреля 2010 в 17:25
Вот собрались на ЯМАйские праздники с семейством рвануть в сторону Карпат! Подскажите, ПЛИИЗ, КАКИМИ дорогами можно пользоваться без вреда для себя и своего транспортного средства! Заранее благодарю!
Re: Состояние дороги по направлению из Киева в Коломию!
[Re: gector] 29 апреля 2010 в 09:44
См ветко "Подскажите проверенный маршрут Киев - Яремче" Если кратко: Киев-Житомир (через весь город, по другому никак, по знакам на Хмельницкий а не Винница)-Чуднов-Любар-Староконстантинов-Хмельницкий (токо через город, окружная разбита в хлам)-Ярмолинці-Городок-Гусятин-Чортків (окружная)-Товсте-Городенка-Коломия примерно 560 км
По дороге можно...много чего смотреть Замок-корабель в с.Сидорів Нирків - замок, водопад и в первом и втором случае нуно буит отклонитцо 3-5 км от трассы/маршрута
Имхо, както неправильно быть в Коломие и не заехать в Яремче, Яблуницький перевал, Ворохта (глянуть на Говерлу хотя бы, верхушка/шапка в снегу, а внизу тепло, зелено и все цветет)...
Коломия отели: Писанка Коломия Монарх (на окружной, эт если нету своиго "самовара" )
[Re: Picasso] 29 апреля 2010 в 17:32
Я постійно їжджу тільки таким маршуртом Київ-Житомир (через місто) -Чуднів-Любар-Старкон-Хмельницький (через місто) - Ярмолиці-Городок-Гусятин-Пробіжна-Колиндяни-Озерна-Констанція-Товсте-Городнека-Коломия. Не розумію, навіщо з Гусятина пертися в Чортків та Заліщики?
[Re: Coronator] 29 апреля 2010 в 20:15
Принаймі мені здалося, що дорога Чортків (окружна)-Товсте весною цього року в ліпшому стані ніж осінню минулого року Скала Подільська-Борщів-Товсте, до того ж як остання перезимувала хз "Колиндяни-Озерна-Констанція-..." не їздив раніш, тому не ризикнув, але думаю, що проїхати можна майже всюди в тих місцях (ми осінню через Більце Золоте на Монастирок прорвалися, цікаве місце та природа ) Заліщики , кажуть види гарні тама на Дністер, особливо в с.Хрещатик