autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

выбор аммортизаторов. (3/3)

Hillster | СуперСтар **
Re: выбор аммортизаторов.
[Re: Andrew82] 9 апреля 2012 в 15:29
Andrew82 09.04.2012 13:04 пишет:

Hillster 09.04.2012 10:14 пишет:

после юзанья koni я на них больше никогда не вернусь. Это аморты для дорог как стекло а не для нашей пересеченной местности...назвать авто дубовым - это не сказать ничего, причем в самом мягком режиме.

Сейчас взял на пробу Бильштайн Б6, будем посмотреть....

Странно, у меня были Koni sport, регулировка стояла ровно посредине, на излишнюю жесткость не жаловался, правда авто само по себе было дивано-подобное (Ford Scorpio) и резина не низенькая была (215/55/16) в целом было достаточно комфортно. Кажется мне что Б6 еще по жестче будут.
Но именно мне в выборе на Опель излишняя жесткость ни к чему т.к. на нем ездит отец, а он перед поворотами тормозит и проходит их без писка резины.

В том то и дело, диваноподобное авто с высокой резиной на koni будет очень даже, а приспортивленный с класс с 17 дисками и 45 профилем не очень. Ездил на такой же как у меня с бильштайнами Б6 - комфортнее в разы.

Кстати, как правильно прокачать бильштайн б6 (газ) перед установкой? Поделитесь опытом?
_KD_ | V.I.P **
[Re: Andrew82] 9 апреля 2012 в 21:44
Andrew82 09.04.2012 13:06 пишет:

_KD_ 08.04.2012 23:44 пишет:

icshop 07.05.2010 10:09 пишет:

Долговечность - амортизаторы можете взять хорошие или даже очень хорошие, но "ровные руки установщиков" могут сократить их жизнь до X0 км.

Не можуть. Це казочка гаражних дядєвась.

Сам видел как за полированный шток брали плоскогубцами, оставили на нем царапины, думаю при таком эффективность и ресурс сальника заметно снизятся.

Довго думав, так і не зрозумів, навіщо треба братися за шток плоскогубцями.

В ответ на:

Есть еще мнение что амортизаторы перед установкой нужно обязательно прокачивать.

Не бачив такого в інструкціях ані на Коні, ані на Каябу.
_KD_ | V.I.P **
[Re: zors] 9 апреля 2012 в 21:47
zors 09.04.2012 13:08 пишет:

Andrew82 09.04.2012 13:06 пишет:

_KD_ 08.04.2012 23:44 пишет:

Не можуть. Це казочка гаражних дядєвась.

Сам видел как за полированный шток брали плоскогубцами, оставили на нем царапины, думаю при таком эффективность и ресурс сальника заметно снизятся.
Есть еще мнение что амортизаторы перед установкой нужно обязательно прокачивать.

Это не мнение, это рекомендация производителя ) По теме - шо то шо то намана.

Якого саме "праізвадітєля"? Ставив коні на три різних машини (і вкладиші, і звичайні) і каябу на ще одну - ніде в інструкціях ніяких "прокачок" не було. Всі встановлені амортизатори ходять вже багато років без жодної проблеми.
Khimik | Супер писатель! **
[Re: _KD_] 9 апреля 2012 в 23:08
_KD_ 09.04.2012 21:44 пишет:

як варіант, щоб витягнути шток, якшо то не газ/газ-масло

"не бачив" =/= нема

http://kyb.ru/techn_info/advice/detail.php?ID=1036
Змінено Khimik (23:09 09/04/2012)
_KD_ | V.I.P **
[Re: Khimik] 10 апреля 2012 в 00:18
Khimik 09.04.2012 23:08 пишет:

як варіант, щоб витягнути шток, якшо то не газ/газ-масло

Мрак. Жодного разу не доводилось кудись тягнути шток. Якщо новий амортизатор коротший старого це вирішується або затяжкою пружини в компресорі, або піддомкрачуванням нижнього ричага, якщо аморт не всередині пружини стоіть. Може вони його плоскогубцями "прокачували"?

В ответ на:

В ответ на:

"не бачив" =/= нема

http://kyb.ru/techn_info/advice/detail.php?ID=1036

Цукаво, звичайно, але повторюю: в інструкціях до кайаби на сівік цьго не було, а читав я його уважно, бо це була перша кайаба, котру я тулив. До речі, нема цієї рекомендації на сайті американського представництва Кайаби. Ви впевнені, що це не самодіяльність "шибкорозумного" локального персоналу сайту kyb.ru? Зручна ж річ для відмови від гарантії: "ви ніпракачялі - ідітєнакюй, слєдующій".
Khimik | Супер писатель! **
[Re: _KD_] 10 апреля 2012 в 08:29
_KD_ 10.04.2012 00:18 пишет:

До речі, нема цієї рекомендації на сайті американського представництва Кайаби. Ви впевнені, що це не самодіяльність "шибкорозумного" локального персоналу сайту kyb.ru? Зручна ж річ для відмови від гарантії: "ви ніпракачялі - ідітєнакюй, слєдующій".

То я також помітив.
Невідомо, чи з вищеописаної причини, а чи може всі сервімени "там" просто навчені ше десь в коледжі прокачувати, і нема сенсу на сайті розказувати про очевидні речі?
Autoua.netФорумAutoua форум

выбор аммортизаторов. (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 47 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8182