Hillster 09.04.2012 10:14 пишет: после юзанья koni я на них больше никогда не вернусь. Это аморты для дорог как стекло а не для нашей пересеченной местности...назвать авто дубовым - это не сказать ничего, причем в самом мягком режиме.
Сейчас взял на пробу Бильштайн Б6, будем посмотреть....
Странно, у меня были Koni sport, регулировка стояла ровно посредине, на излишнюю жесткость не жаловался, правда авто само по себе было дивано-подобное (Ford Scorpio) и резина не низенькая была (215/55/16) в целом было достаточно комфортно. Кажется мне что Б6 еще по жестче будут. Но именно мне в выборе на Опель излишняя жесткость ни к чему т.к. на нем ездит отец, а он перед поворотами тормозит и проходит их без писка резины.
В том то и дело, диваноподобное авто с высокой резиной на koni будет очень даже, а приспортивленный с класс с 17 дисками и 45 профилем не очень. Ездил на такой же как у меня с бильштайнами Б6 - комфортнее в разы.
Кстати, как правильно прокачать бильштайн б6 (газ) перед установкой? Поделитесь опытом?
Сам видел как за полированный шток брали плоскогубцами, оставили на нем царапины, думаю при таком эффективность и ресурс сальника заметно снизятся. Есть еще мнение что амортизаторы перед установкой нужно обязательно прокачивать.
Это не мнение, это рекомендация производителя ) По теме - шо то шо то намана.
Якого саме "праізвадітєля"? Ставив коні на три різних машини (і вкладиші, і звичайні) і каябу на ще одну - ніде в інструкціях ніяких "прокачок" не було. Всі встановлені амортизатори ходять вже багато років без жодної проблеми.
Довго думав, так і не зрозумів, навіщо треба братися за шток плоскогубцями.
як варіант, щоб витягнути шток, якшо то не газ/газ-масло
Мрак. Жодного разу не доводилось кудись тягнути шток. Якщо новий амортизатор коротший старого це вирішується або затяжкою пружини в компресорі, або піддомкрачуванням нижнього ричага, якщо аморт не всередині пружини стоіть. Може вони його плоскогубцями "прокачували"?
В ответ на:
В ответ на:
Не бачив такого в інструкціях ані на Коні, ані на Каябу.
Цукаво, звичайно, але повторюю: в інструкціях до кайаби на сівік цьго не було, а читав я його уважно, бо це була перша кайаба, котру я тулив. До речі, нема цієї рекомендації на сайті американського представництва Кайаби. Ви впевнені, що це не самодіяльність "шибкорозумного" локального персоналу сайту kyb.ru? Зручна ж річ для відмови від гарантії: "ви ніпракачялі - ідітєнакюй, слєдующій".
_KD_ 10.04.2012 00:18 пишет: До речі, нема цієї рекомендації на сайті американського представництва Кайаби. Ви впевнені, що це не самодіяльність "шибкорозумного" локального персоналу сайту kyb.ru? Зручна ж річ для відмови від гарантії: "ви ніпракачялі - ідітєнакюй, слєдующій".
То я також помітив. Невідомо, чи з вищеописаної причини, а чи може всі сервімени "там" просто навчені ше десь в коледжі прокачувати, і нема сенсу на сайті розказувати про очевидні речі?