autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБезпека

Типові налаштування сигналізації (Шериф 777ER)

Віктор Чмель | читатель *****
5 мая 2010 в 13:44
Колеги, поставили мені сигналку Шериф ZX-777ER (треба було для КАСКО), запрограмували стандартні функції, сказали, що більше ніхто не вимагає, і що при потребі можуть запрограмувати все, що я захочу, або я це можу зробити сам.

Питання наступне: на практиці щось з цього багатого переліку реально потрібно? У кого які улюблені налаштування?
P.S.: Сам тільки сів за кермо, досвіду мало.
Counter-Striker | Достоевский *
Re: Типові налаштування сигналізації (Шериф 777ER)
[Re: Віктор Чмель] 5 мая 2010 в 15:33
Питання ні про що. Давай краще ти візьмешь інструкцію, сядешь, прочитаешь уважно, потім що буде не зрозуміло запитаєшь на форумі? А коли буде все зрозуміло - то тоді вже і сам зможешь вирішити що тобі потрібно, а що ні.
[Re: Counter-Striker] 6 мая 2010 в 12:37
Питання про best practice, воно типове в будь-якій області, нічого дивного в ньому не бачу. Інструкцію прочитав ще до того як писати (не проробивши самостійної роботи питання не ставлю), далі є логічне продовження - програмувати все по черзі, і дивитися наскільки це зручно, але це займає час, тому я і питаю більш досвідчених людей, щоб вони порадили?
alx001 | читатель
[Re: Віктор Чмель] 12 мая 2010 в 14:01
В ответ на:

Колеги, поставили мені сигналку Шериф ZX-777ER (треба було для КАСКО), запрограмували стандартні функції, сказали, що більше ніхто не вимагає, і що при потребі можуть запрограмувати все, що я захочу, або я це можу зробити сам.

Питання наступне: на практиці щось з цього багатого переліку реально потрібно? У кого які улюблені налаштування?
P.S.: Сам тільки сів за кермо, досвіду мало.

Отключил автопостановку на охрану, включил закрытие дверей по включению зажигания, а вообще, эта сигналка не нравится ...
[Re: alx001] 17 июня 2010 в 09:38
У відповідь на:

Отключил автопостановку на охрану, включил закрытие дверей по включению зажигания, а вообще, эта сигналка не нравится ...

Аналогічно, автопостановку відключив, т.як люблю до початку руху і після посидіти в машині і продумати справи на перед, чи зібрати речі по салону, а тут всі двері закриваються, і на мої рухи сирена починає волати - страшенно діє на нерви.

Стосовно другого - коли дитина підросте і почте лазити по салону, то мабуть теж зроблю.
Autoua.netФорумБезпека

Додаткова інформація
Модератор:

Hammer, moderator 

0 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6520