autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Gris. | Супер писатель! **
квест на мою голову
5 мая 2010 в 23:11
я другий день в квеста граю. називається знайди кота - іди на пиво
вроу гуляла з кицькою на дворі, котярі якраз кота хоцца от вона і шмигнула в підвал девятиетажки займатись розвратом:)
мене спорядили хфонариком і напутствєнним словом і послали. її шукать. а там просто песец. мало того що туда влізти проблєма, так ще й заблудитись як два пальця об асфальт. вчора годину лазив, кицю не найшов, гулю на лоб посадив і наступив на хвіст потенційному женіху моєї котяри. сьодня поки батарейок хватило - продовження котячого квеста, бачив ту білу заразу, але вона дременула по трубах в другу секцію підвалу, яка чимось відгороджена і як туда попасти я ненайшов. пока ненайшов.
завтра продовжимо. може зголодніє і вилізе. зато наіпеться на всю жизнь, якщо зловлю стерилізую в той же день.
Lilya_helpdog | важничающий писатель ***
Re: квест на мою голову
[Re: Gris.] 5 мая 2010 в 23:16
Не постесняюсь спросить, а на кой ляд с кошкой "яка кота хоче" на улице гулять?
Чего ожидали? Что она по-быстрому в подвал сбегает и домой блаженная придет?
Грустно читать такое, если честно(((... Дай Бог найти то ее.

ПС: о стерилизации не подумывали? Куда легче, чем по подвалам бегать...и Вам, и кошке.
[Re: Lilya_helpdog] 5 мая 2010 в 23:24
В ответ на:

Не постесняюсь спросить, а на кой ляд с кошкой "яка кота хоче" на улице гулять?
Чего ожидали? Что она по-быстрому в подвал сбегает и домой блаженная придет?
Грустно читать такое, если честно(((... Дай Бог найти то ее.

жоні приспічило. вони там з дітьми гуляють з подругами і ті постійно таскають котів з собою. от вона і взяла її. не подумала звичайно. нада би її в той підвал запроторить. хай шукає.
я думаю найдеться. місце там шумне, вона як домашня киця не ризкне перебігати кудись, просто знайти її там та ще задача.

В ответ на:

ПС: о стерилизации не подумывали? Куда легче, чем по подвалам бегать...и Вам, и кошке

та пізно вже. я думаю всі радощі кохання вона вже пізнала. ми хотіли їй раз дати окотитись а потім вже стерелізувати.
[Re: Gris.] 6 мая 2010 в 00:12
В ответ на:

та пізно вже. я думаю всі радощі кохання вона вже пізнала. ми хотіли їй раз дати окотитись а потім вже стерелізувати.

я Вас уверяю..... пусть кошка найдется (это первично, конечно), а сразу на стерилизацию! Не поздно, поверьте! Самый раз! Серых котят Вы будете долго пристраивать(((, а они то будут.... и будут родимчиками!
[Re: Lilya_helpdog] 6 мая 2010 в 09:33
впіймав. вночі вони виходять на моціон. прямо під час процесу
грязна як шахтьор.
котята будуть рижі
[Re: Gris.] 6 мая 2010 в 12:23
В ответ на:

котята будуть рижі

далеко не факт
[Re: Lilya_helpdog] 6 мая 2010 в 14:11
В ответ на:

далеко не факт

хто останній - той і папа
Вредный Хряк | V.I.P ***
[Re: Gris.] 6 мая 2010 в 14:45
у кошек этого, овуляция происходит аккурат во время совокупления. так шо теаритически можетЪ быть так, шо скоко разных совокупителей -- стоко и папов
El Erizo | Hombre Rayo **
[Re: Gris.] 7 мая 2010 в 00:55
В ответ на:

впіймав.

Вітаю, пощастило цього разу, тому щиро бажаю, щоб цей раз так і залишився останнім.
ZHTE | важничающий писатель **
[Re: El Erizo] 7 мая 2010 в 11:44
Почитав тему та замислився вчора свою кицю на травичку біля будинку виносив, може щоб не потрапити в ситуацію ТС поводок купити, чи буде смішно виглядати киця на поводку?
[Re: ZHTE] 7 мая 2010 в 12:28
В ответ на:

Почитав тему та замислився вчора свою кицю на травичку біля будинку виносив, може щоб не потрапити в ситуацію ТС поводок купити, чи буде смішно виглядати киця на поводку?

Уверяю Вас, что это будет выглядеть более, чем нормально. Забота о здоровье и безопасности питомца никогда не выглядит смешной.
Irish@ | V.I.P ** Модератор
[Re: ZHTE] 7 мая 2010 в 12:31
обязательно поводок
они такие шустрые шокапец
El Erizo | Hombre Rayo **
[Re: Lilya_helpdog] 7 мая 2010 в 12:52
В ответ на:

В ответ на:

Уверяю Вас, что это будет выглядеть более, чем нормально. Забота о здоровье и безопасности питомца никогда не выглядит смешной.

+100500
[Re: ZHTE] 7 мая 2010 в 14:08
В ответ на:

я вже купив
п.с. смішніше коли здоровий небритий дядько стоїть під підїздом з кодовими замками і виловлює мешканців, щоб ключ від підвалу виклянчить, а потім лазить по тому підвалу з фонариком і матюкається матюками
Акварель | шутница **
[Re: ZHTE] 7 мая 2010 в 22:05
В ответ на:

Я бы, если кошка не привита, поостереглась ее на обычную улицу выносить. Там же таааакие паразиты могут быть от птиц, бездомников и т.д., а у нее - иммунитет комнатный
Мия | интуиция) **
[Re: Gris.] 8 мая 2010 в 09:53
За то теперь будет что вспомнить(со стороны - очень веселая история)
Рада что котяра нашлась, ждите потомства
Додаткова інформація
Модератор:

Irish@, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2159