В ответ на: Можно оспаривать протокол(ч.3. ст. 122) без постановы?
я так понимаю превышение +50, постановы нет так как она выносится судом. сходите в канцелярию местного суда и узнайте когда будут рассматривать ваше дело. подготовитесь к суду, материала по форуму хватает.
У відповідь на: я так понимаю превышение +50, постановы нет так как она выносится судом. сходите в канцелярию местного суда и узнайте когда будут рассматривать ваше дело. подготовитесь к суду, материала по форуму хватает.
да +50, не будет такого [url=http://forum.autoua.net/printthread.php?Board=roadlaw&main=3248600&type=post]Судья грит обжаловал действия Гайца? я грю нет, ждал суда. Грит ну тада держи, 510 рэ.[/url] при рассмотрении ?
duzvik, вот мое Дело я не обжаловал и не собираюсь обжаловать действия ИДПС...подготовил ходатайство и жду суда. если не отменит буду подавать апелляцию.
в протоколе описаны события, приведены или нет доказательства. он ни к чему вас не принуждает. что обжаловать? и зачем? обжалование протокола можно сделать на месте, написав свое с ним несогласие.
постанова, выписанная на основании протокола - это уже решение гайца, который оценив все за и против, вынес решение вас оштрафовать. эта постанова обязывает вас платить штраф. и если вы с ней не согласны, имеете право обжаловать. какие основания для обжалования протокола? действия гайца неправомерны в этом случае? отнюдь. Ведь гай, считая, что вы нарушили, при этом вину свою не признаете, по закону просто обязан составить протокол, в котором изложить суть дела.
В ответ на: в протоколе описаны события, приведены или нет доказательства. он ни к чему вас не принуждает. что обжаловать? и зачем? обжалование протокола можно сделать на месте, написав свое с ним несогласие.
Протокол - це акт індивідуальної дії. В цьому протоколі інспектор звинувачує вас у правопорушенні. Наприклад за перевищення більше ніж на 50 км\год.
До моменту розгляду справи в суді треба подати позовну заяву на інспектора, визнати дії його протиправними та скасувати протокол. Тоді, коли дійде до розгляду адмін справи - протокол вже буде скасований а отже і штрафу не буде.
Є сенс робити таким чином, оскільки при розгляді справи по КАСУ, доводити правомірність свого рішення буде інспектор, а при розгляді по КУпАП - ні.
В ответ на: постанова, выписанная на основании протокола - это уже решение гайца, который оценив все за и против, вынес решение вас оштрафовать. эта постанова обязывает вас платить штраф. и если вы с ней не согласны, имеете право обжаловать.
Оскаржити можно як постанову, так і протокол, так і взагалі дію інспектора не зафіксувану документально. Наприклад факт зупинки транспортного засобу. Це вже підстава для подання позовної заяви з проханням визнати дії протиправними.
В ответ на: какие основания для обжалования протокола? действия гайца неправомерны в этом случае? отнюдь.
Підстава одна - водій не згоден с тими висновками що викладені інспектором у протоколі і взагалі вважає що протокол був складений безпідставно. Тому згідно КАСУ водій має право вимагати скасування протоколу.
В ответ на: Ведь гай, считая, что вы нарушили, при этом вину свою не признаете, по закону просто обязан составить протокол, в котором изложить суть дела.
Його право скласти протокол, а ваше право попрохати скасувати його. При цьому саме інспектор буде доводити суду, що ті обставини які він зазначив у протоколі дійсно мали місце. Як це він буде робити - його проблеми.
01.04.2010 інспектор ДПС склав протокол про адміністративне правопорушення АА в якому звинуватив громадянина в керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за що передбачена відповідальність за ст. 130 КУпАП. Дії інспектора ДАІ були протиправними, а тому протокол підлягає скасуванню за таких підстав.
Обставини справи: .........
Інспектор ДАІ діяв всупереч діючого законодавства, що обґрунтовується наступним.
...........
На підставі викладеного, керуючись ст. 6, 17, 18, 94, 104, 105, 106 КАС України,
ПРОШУ:
1. Визнати дії інспектора ДПС протиправними в частині зупинки транспортного засобу та перевірки документів
4. Визнати дії інспектора ДПС протиправними в частині направлення громядянина на огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.
5. Визнати нечинним та скасувати протокол про адміністративне правопорушення АА від 01.04.2010.