В ответ на: взял себе сенс или ланос только в одном случае, еслы бы я был уверен, что я смогу через год или два купить что-то более интересное.
Ребят я вам шас такое скажу : Сравнице по Запчастям и их наличие на Сенс и на ВАЗ , где богаче рынок и дешевле ? А ? Я тож офигел - когда рпишел в магазин и спросил мне бы крабик на ВАЗ2109 - мне вытащили 5 штук разных производителей и цена от 15 до 30 грвн . А сколько стоит комплект колодок на ваз 60-80 супер пупер пальцатые а на Сенс ?
ты неправильно говорищь - сравнивать надо не запчасти на ВАЗ и СЕНС, а запчасти на ВАЗ и ЗАЗ, там же движек и коробка от таврии. В Сенсе дорогая только ходовая и кузов, но за комфорт приходится платить Тебе вытащили 5 штук, а ты уверен, что все они не подделка? А ЗАЗ подделывают гораздо меньше, да и по цене они сопоставимы с ВАЗом
Так, запропонували 5 крабів, з яких жоден не є нормальної якості. Ті, які не будуть ломатися, стальні - вони під 100 уо тягнуть. Отаке. Я вже ті краби замордувався міняти, треба вирізати стальні. А гачки дверних замків міняти не пробував? Раз в місяць, після того, як рідні навернулися. Нинішній (о чудо!) живе біля півроку. А замки задніх дверцят? Три штуки поміняв, поки попався більш-менш якісний. А ... Та ну його. Все добре було б в зубилі, якби усі запчастини брендові були. Але ж і ціни на них уже інші. Так, на ланос все рівно дорожчі будуть, але не аж на стільки, щоб лякатися.
В ответ на: Так, запропонували 5 крабів, з яких жоден не є нормальної якості. Ті, які не будуть ломатися, стальні - вони під 100 уо тягнуть. Отаке. Я вже ті краби замордувався міняти, треба вирізати стальні.
А разве не специально крабы делают такими "хрупкими" чтобы при ударе лопались именно они, а не стойка со ступицей? А что будет в случае стальных?
PS. на днях сам был удивлен, когда на развале 21099 обнаружился лопнутый правый краб А по ТТХ только небольшая вибрация ощущалась. Это Батя так катался. Заменил сразу оба, всех делов.
В ответ на: лише ломались. А вони просто так, від неякісного силуміну. А, по друге, щось я не бачу зв`язку між хрупкістю краба і цілістю стійки зі ступицею.
Я не супер автослесарь и автомеханник, но что-то мне подсказывает - не зря они из силумина Да и самое слабое место это в зубилах.
Я люблю на машині на природу виїхати, а вона, бачиш, та природа, до цих спеціально призначених для пересування автомобілів ділянок суші ніяк не відноситься. І зубило тут має суттєву перевагу. А машина для чого? Щоб задовільняти потреби в пересуванні господаря. А жипа мені не потрібно, бо по грошах вистарчить хіба на ниву, а потім що, мордуватися з нею на трасі і в місті? Так що вот. Тут зубило форева
бо є в нас кращий жип, називається Тавр - його при потребі можна навіть самотужки витягнути, тре тільки злості досить набрати. а зубило таки важче, можна і надірватися а щодо сексоланоса то все правда - не годиться він для виїздів на природу. в усякому разі для мене - я ним навіть не пробую їхати туди, де Тавриком заперся б не роздумуючи