autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Чи є в сенсі сенс? Є! (+) (5/5)

Yurzik | опытный писатель ***
А как девятка рулится - этож БМВ по советски!!!! (-) (-)
[Re: Alesha] 14 мая 2004 в 15:51
А как девятка рулится - этож БМВ по советски!!!! (-)
illay@Zaбияка | Капитан Ловцов привидений *
Re: я бы ...(+)
[Re: Yurzik] 14 мая 2004 в 17:05
В ответ на:

взял себе сенс или ланос только в одном случае, еслы бы я был уверен, что я смогу через год или два купить что-то более интересное.

Ребят я вам шас такое скажу : Сравнице по Запчастям и их наличие на Сенс и на ВАЗ , где богаче рынок и дешевле ? А ? Я тож офигел - когда рпишел в магазин и спросил мне бы крабик на ВАЗ2109 - мне вытащили 5 штук разных производителей и цена от 15 до 30 грвн . А сколько стоит комплект колодок на ваз 60-80 супер пупер пальцатые а на Сенс ?
Zelinski | важничающий писатель *
Re: я бы ...(+)
[Re: illay@Zaбияка] 14 мая 2004 в 18:00
ты неправильно говорищь - сравнивать надо не запчасти на ВАЗ и СЕНС, а запчасти на ВАЗ и ЗАЗ, там же движек и коробка от таврии. В Сенсе дорогая только ходовая и кузов, но за комфорт приходится платить
Тебе вытащили 5 штук, а ты уверен, что все они не подделка? А ЗАЗ подделывают гораздо меньше, да и по цене они сопоставимы с ВАЗом
NetGuy | Супер писатель! ****
Не все так оптимістично (+)
[Re: illay@Zaбияка] 17 мая 2004 в 10:09
Так, запропонували 5 крабів, з яких жоден не є нормальної якості. Ті, які не будуть ломатися, стальні - вони під 100 уо тягнуть. Отаке. Я вже ті краби замордувався міняти, треба вирізати стальні.
А гачки дверних замків міняти не пробував? Раз в місяць, після того, як рідні навернулися. Нинішній (о чудо!) живе біля півроку. А замки задніх дверцят? Три штуки поміняв, поки попався більш-менш якісний. А ... Та ну його.
Все добре було б в зубилі, якби усі запчастини брендові були. Але ж і ціни на них уже інші. Так, на ланос все рівно дорожчі будуть, але не аж на стільки, щоб лякатися.
Phan | V.I.P ***
Re: Не все так оптимістично (+)
[Re: NetGuy] 17 мая 2004 в 11:49
В ответ на:

Так, запропонували 5 крабів, з яких жоден не є нормальної якості. Ті, які не будуть ломатися, стальні - вони під 100 уо тягнуть. Отаке. Я вже ті краби замордувався міняти, треба вирізати стальні.

А разве не специально крабы делают такими "хрупкими" чтобы при ударе лопались именно они, а не стойка со ступицей?
А что будет в случае стальных?

PS. на днях сам был удивлен, когда на развале 21099 обнаружился лопнутый правый краб А по ТТХ только небольшая вибрация ощущалась. Это Батя так катался. Заменил сразу оба, всех делов.
Це якщо би вони від сильного удару (+)
[Re: Phan] 17 мая 2004 в 12:28
лише ломались. А вони просто так, від неякісного силуміну.
А, по друге, щось я не бачу зв`язку між хрупкістю краба і цілістю стійки зі ступицею.
Phan | V.I.P ***
Re: Це якщо би вони від сильного удару (+)
[Re: NetGuy] 17 мая 2004 в 13:27
В ответ на:

лише ломались. А вони просто так, від неякісного силуміну.
А, по друге, щось я не бачу зв`язку між хрупкістю краба і цілістю стійки зі ступицею.

Я не супер автослесарь и автомеханник, но что-то мне подсказывает - не зря они из силумина
Да и самое слабое место это в зубилах.

PS. далеко от темы отошли
senser | старожил ***
Re: Подібне на правду. Сенс - нецікава машина (+)
[Re: Alesha] 18 мая 2004 в 20:38
В ответ на:

там где проедет девятка - сенс будет цеплять

"машина - это такая штука которая предназначена для передвижжения по специально созданным для этого участкам суши" (с) Сенсер

я не думаю что ЗАЗ или ВАЗ придумывали свои агрегаты для спортивного лазанья по бровкам или олимпийских зачетом перепрыгивания через ямки ...

так что это не критерий оценки ...
Тут ти не правий (+)
[Re: senser] 19 мая 2004 в 10:07
Я люблю на машині на природу виїхати, а вона, бачиш, та природа, до цих спеціально призначених для пересування автомобілів ділянок суші ніяк не відноситься. І зубило тут має суттєву перевагу.
А машина для чого? Щоб задовільняти потреби в пересуванні господаря. А жипа мені не потрібно, бо по грошах вистарчить хіба на ниву, а потім що, мордуватися з нею на трасі і в місті? Так що вот. Тут зубило форева
Нarry | важничающий писатель ****
Re: І ти тут не правий (+)
[Re: NetGuy] 19 мая 2004 в 13:51
бо є в нас кращий жип, називається Тавр - його при потребі можна навіть самотужки витягнути, тре тільки злості досить набрати. а зубило таки важче, можна і надірватися
а щодо сексоланоса то все правда - не годиться він для виїздів на природу. в усякому разі для мене - я ним навіть не пробую їхати туди, де Тавриком заперся б не роздумуючи
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Чи є в сенсі сенс? Є! (+) (5/5)

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5605