autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Подарунок від Укрзалізниці... 2 вмятині на капоті :-(

ChAO | V.I.P ****
14 мая 2004 в 10:57
Їду собі по Електриків зранку в тянучці. Під'їжджаючи до Петрівського залізничного мосту (по якому якраз в цей час їхав товарняк) думаю: "А, що як щось посипиться з мосту?... Та ні! Ніколи ж такого не було...". І тут бах-бах-бах-...-тарарах... Попав під розстріл градом щебня з мосту... Результат 2 невеликі вмятинки на капоті (це ті, що зразу кинулись в око). В кожній надщербнута фарба до грунтовки. Хоча попадало каміння і по склу і по даху. Скло точно ціле, а на даху покищо нічого не обнаружив.

БЛЯЯЯЯ... Сцуки!!! ПОВБИВАВ БИ Як можна так проектувати мости і дороги під ними??? Я думаю, що я не один, хто так попав - потік автомобілів був практично суцільний. А можливо, що це з якогось вагону посипалось, бо ж міст там металевий.

Порекомендуйте як можна позбавитись цих неприємностей? Ямки наче не глибокі. Я схиляюсь до забивання, але якщо малою кров'ю можна буде самому чи десь на СТО підлікувати, то я ЗА! Є варіанти?
BorisB | гроза таксистов *
Re: Подарунок від Укрзалізниці... 2 вмятині на капоті :-(
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 11:03
В ответ на:

Як можна так проектувати мости

Когда этот мост построили по улицам еще телеги ездили и на месте оболони медведи берлоги рыли
ChAO | V.I.P ****
[Re: BorisB] 14 мая 2004 в 11:08
Дякую! Заспокоїв. Аж на душі легше стало! Тільки зараз то на Оболоні ведмеді наврідчи бігають. І зараз 21 століття. Міст давно пора "облагородити"!!!
UT4UEP | пользователь **
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 11:13
Ты же форум читаешь..Тут чел на Адотье или Шкоде так же попал...Может возможно было бы сделать вывод что пока идет товарняк.Постоять на обочине и покурить???
SergeyB | опытный писатель ***
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 11:13
Уже сколько про такие случаи писали соконфетники. Надо учиться на чужих ошибках
forest_1,8T | важничающий писатель **
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 11:17
В ответ на:

І зараз 21 століття. Міст давно пора "облагородити"!!!

Начинай, а мы подтянемся!
FLASH | Гуру ***
Это я попал так. Три камня лобовуху. (-)
[Re: UT4UEP] 14 мая 2004 в 11:19
Это я попал так. Три камня лобовуху.
ChAO | V.I.P ****
[Re: UT4UEP] 14 мая 2004 в 11:26
Обідно. Не читав цих постів з лобовухою Ткніть пальцем пліз. Я мабуть в порівнянні з цим "отделался легким испугом"?

В ответ на:

пока идет товарняк.Постоять на обочине и покурить

1 Цитую себе:
В ответ на:

Їду ... зранку в тянучці

. Цікаво де ж там можна стати на обочину???

2 Я з цього понеділка вже не
ChAO | V.I.P ****
Re: Это я попал так. Три камня лобовуху. (-)
[Re: FLASH] 14 мая 2004 в 11:27
В ответ на:

Это я попал так. Три камня лобовуху.

Співчуваю
Igor_Shuma | энтузиаст ****
А я поймал бутылку на лобовое
[Re: UT4UEP] 14 мая 2004 в 11:28
под пешеходным мостом над Институтской. Это я для напоминания об опасных местах.
<< Алекс >> | ***
[Re: SergeyB] 14 мая 2004 в 11:35
Ага,на чужих не учатся.Еду по Броварскому,с Левобережки на м.Черниговская.Обычно,проехав поворот на Перова,ухожу в левый ряд газку и поехал.А тут никуда не торопился,по правому ряду,еду 80км/час,только под мост и тут по крыше-БАБАХ!!!Дай думаю выйду гляну.Глянул-небольшая вмятинка и три приличных скола.Видимо отвалился кусок бетона,хорошо хоть не в лобовое.
UT4UEP | пользователь **
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 12:40
Цитировать себя не обязательно.Если тянучка что важнее включить аварийку и заползти одной стороной на обочину или считать сколы на кузове???
Второй вариант обьехать Электриков через Петровку и на Мост где заканчиваеться Скляренко.
ChAO | V.I.P ****
[Re: UT4UEP] 14 мая 2004 в 12:54
Мабуть ти правий! Після бою руками не махають Тепер буду обережніше.
Commander | энтузиаст ****
[Re: ChAO] 14 мая 2004 в 15:43
Привіт Толя,

співчуваю. Сам під залізничними мостами дуже обережно їжджу, колись сколо так пошкодив. Тепер постійно заглядаю наверх - якщо щось їде по мосту - чекаю.
В твоєму випадку краще під"їхати до кузовного майстра для оцінки. Якщо ремонтувати локально, будуть помітні місця переходу фарби. Найкраще фарбувати весь капот.
Хоча ще, як варіант, може пройти комп"ютерний підбір фарби, для того, щоб перехід найменше був помітний. Спробуй тут
Може ще хто підкаже "перевірені точки".
LeonBuhgalter | V.I.P *
Re: А я поймал бутылку на лобовое
[Re: Igor_Shuma] 14 мая 2004 в 18:35
А я теперь проезжая по Институтской или на Парковой алее под мостом внимательно изучаю обстановку наверху
meller | опытный писатель **
Re: А ты застрахован (КАСКО)? (+)
[Re: ChAO] 15 мая 2004 в 00:29
Рассказываю случай. Сидим с другом у него в саду дома, там же и машинка стоит (застрахованная, причем кроме ГО есть КАСКО). Сидим, тепло, хорошо и еще смортим, как ворона недалеко на земле от машины долбит клювом орех. Вот вороне это дело надоедает, она берет орех в лапы и взлетает- нам интересно, мы смотрим дальше. Пролетая над джипом друга она роняет орех, он падает прямо на лобовое, которое от удара трескается... Резюме такое- страховая и оплаченная замена стекла с работой (за вычетом франшизы). Вот такая рассказка, если б кто сказал- не поверил, а так сам видел. к чему это я?.. А, если застрахован, то попробуй обязательно. Если нет-
ChAO | V.I.P ****
[Re: Commander] 16 мая 2004 в 00:06
Привіт Андрій!!!

Та там такі маленькі сколи і вмятинки (придивився, коли заспокоївся), що до продажу мабуть точно заб'ю. Ну звичайно сколи чимось сам замажу.

Але з "BORISFEN" обов'язково зв'яжусь. Дякую.
ChAO | V.I.P ****
Re: А ты застрахован (КАСКО)? (+)
[Re: meller] 16 мая 2004 в 00:07
В ответ на:

если застрахован, то попробуй обязательно

Не застрахований...
ChAO | V.I.P ****
[Re: UT4UEP] 17 мая 2004 в 12:23
В ответ на:

включить аварийку и заползти одной стороной на обочину

Саме так і зробив сьогодні вранці!!! Якраз стояли дві машинки (жигуль і перегрітий бусік) і я між ними сховався!!! Почекав поки проїде бронепоїзд, завівся і поїхав далі

ЗІ: Я цю падлу ще здалеку помітив
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 75 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2820