autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

кривий світлофор + інспектор = протокол

Mercury | важничающий писатель **
3 июня 2010 в 15:59
При виїзді з вул. Маршала Малиновського на Оболонський проспект в напрямку Петрівки світлофор від вітру повертається під кутом, через що наявність додактової секції просто не помітив і повернув направо на зелене світло основної секції іншого світлофора. За що був зупиннений інспектором, який і склав на мене протокол і виніс постанову (попри мої усні клопотання перенести час розляду справи про адмінпорушення).
На які закони/нормативні акти можна посилатись при оскарженні постанови?
Alex_I | Достоевский ****
Re: кривий світлофор + інспектор = протокол
[Re: Mercury] 3 июня 2010 в 16:05
фото-видео фиксации не было.
инспктор стоял за поворотом и не мог видеть горящий сигнал светофора, разве только если у него глаза выдвигающиеся как у Громозеки из мультика про Алису.
Илья! | IesuiT **
[Re: Mercury] 3 июня 2010 в 16:05
светофор кривой хоть сфотографировал? Фотографируй и в суд
sashkaa | V.I.P **
[Re: Илья!] 3 июня 2010 в 16:12
В чем кривизна данного светофора . Похоже решил забить на доп. секцию как многие там делают. думаю поступили вполне законно
[Re: sashkaa] 3 июня 2010 в 17:04
Прикріплені файли (0 завантажити)
В ответ на:

В чем кривизна данного светофора . Похоже решил забить на доп. секцию как многие там делают. думаю поступили вполне законно

Ось фото, де видно що він не зовсім справний (зелений сигнал не горить) і висить під кутом, а під дією вітру він повертається ще більше. А з далекої дистанції він губиться на фоні будинків та сірих хмар.
Визнаю, що клята зелена секція у нього працює

Ось фото, де видно що він не зовсім справний (зелений сигнал не горить) і висить під кутом, а під дією вітру він повертається ще більше. А з далекої дистанції він губиться на фоні будинків та сірих хмар
[Re: Илья!] 3 июня 2010 в 17:06
В ответ на:

светофор кривой хоть сфотографировал? Фотографируй и в суд

Так і роблю, але для позову треба посилатись на закони чи нормативні документи.
may | V.I.P **
[Re: Mercury] 3 июня 2010 в 17:42
В ответ на:

Так і роблю, але для позову треба посилатись на закони чи нормативні документи.

А контурні стрілки на основному зеленому там є?
sashkaa | V.I.P **
[Re: may] 3 июня 2010 в 18:20
Є там стрілка. При основному зеленому деякий час стрілка вимкнена (трамвай паралельно їде) . Потім загорається стрілка і можна їхати. Якща вона не горить = червоний. Задовбали які сигналять коли я там чекаю стрілку, кожен день
підтвердження сказаного
Змінено sashkaa (18:23 03/06/2010)
sashkaa | V.I.P **
[Re: Mercury] 3 июня 2010 в 18:29
А на фоні яких саме будинків він губиться в порівнянні з центральними районами міста. В сіру погоду його видно ще краще. Порушення було треба визнати. Я на цій неділі теж не побачив машину патруля з фотоаппаратом з усіма вимогами. Провину визнав оплатив державі. Крапка
[Re: sashkaa] 4 июня 2010 в 07:03
В ответ на:

А на фоні яких саме будинків він губиться в порівнянні з центральними районами міста. В сіру погоду його видно ще краще. Порушення було треба визнати. Я на цій неділі теж не побачив машину патруля з фотоаппаратом з усіма вимогами. Провину визнав оплатив державі. Крапка

У нас з вами різні ситуації - Ви мали намір порушити, порушили, попались і заплатили.
Я ж про існування секції світлофора дізнався від інспектора. Повернувся навмисне щоб подивитись чому я її не бачив. То ж винним себе не вважаю. Крапка.
[Re: may] 4 июня 2010 в 07:06
В ответ на:

А контурні стрілки на основному зеленому там є?

На тому основному зеленому що працює немає, на тому що не працює - сказати на можу. Мабуть нема, бо їх нема на жовтому і на чарвоному.
sashkaa | V.I.P **
[Re: Mercury] 4 июня 2010 в 08:20
Прикріплені файли (0 завантажити)
Всю жизнь там работает светофор со стрелкой. Если он не работает тода и на допсекцию забить. Вот от этого нада было отталкиваться в пояснениях, а не на не заметил допсекции Я там каждый день езжу. Ссылку дал со стрелкой.

Всю жизнь там работает светофор со стрелкой. Если он не работает тода и на допсекцию забить
Змінено sashkaa (08:36 04/06/2010)
sashkaa | V.I.P **
[Re: Mercury] 4 июня 2010 в 08:23
С какой скоростью был осуществлен поворот что б не увидеть допсекции. Если светофор не работает ваще то на второстепенной. Но похоже он работал. Не увидел допсекции нарушил заплати штраф. Хорошо что еще никому аварийной там не создал. Внимательней нада быть на дорогах.
В твоем случае нада было именно указывать что не работал как раз светофор с допсекцией, потому как не знал о его работе полагался на зеленый свет того другого светофора. Место там людное попросить 2-х пешеходов, водил вписаться свидетелями. А дальше уже телегу на о том что не обеспечивают безопасность ДД с теми же свидетелями. Думаю уехал бы без протокола.
Змінено sashkaa (08:33 04/06/2010)
@Vik | V.I.P ***
[Re: sashkaa] 4 июня 2010 в 08:36
Так по основному же сигналу видно, что допсекция должна быть
sashkaa | V.I.P **
[Re: @Vik] 4 июня 2010 в 08:41
Проблема получилась именно в том что он как раз был сломан, а на другом левее стрелок нет. Немного подругому на Геев нависать нада была. Тут получился законный развод. Типа допсекция есть тс узнал от геев. Ему нада было утверждать что да я видел 2-а светофора- один рабочий, 2-й нерабочий. И как раз ориентировался на рабочий без всяких стрелок
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 64 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4011