В ответ на: Стесняюсь спросить. Чем должен руководствоваться мент при исполнении? Действующим законодательством, или толковым словарём?
Для читающих по диагонали:
В ответ на: Повторяю вопрос (уже задолбался): каким нормативно-правовым документом регламентировано понятие "подозрение"? Каковы признаки, основания такого "деяния"? В каком документе приведён исключительный перечень оснований для подозрения?
- Дайте документи! - В чому ви мене підозрюєте? - Ні в чому - Так навіщо вам мої документи якщо ви мене ні в чому не підозрюєте, а перевіряти документи можете тільки при підозрі?
№2
- Дайте документи! - В чому ви мене підозрюєте? - У вбивстві президента Кенеді - Добре ось тримайте.
Заява в прокуратуру
В мене перевірили документи при підозрі у вбивстві Кенеді. Прошу перевірити наявність обґрунтованих підстав підозрювати мене у вбивстві Кенеді та проінформувати мене згідно законодавства.
Позов до суду
Згідно відповіді прокуратури мені не було надано обґрунтованої відповіді стосовно наявності підстав підозрювати мене у вбивстві кенеді.
Прошу визнати перевірку у мене документів протиправною на підставі того що не було обгрнутованих підстав для такої перевірки.