autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Вибір першого автомобіля (3/3)

astra g | важничающий писатель *
Re: Вибір першого автомобіля
[Re: Grossmeister] 6 июня 2010 в 22:46
Бери Фиат Добло и будет тебе Щастье Мой друг взял-доволен!!!
Urka | подсевший на форум **
[Re: gura] 10 июня 2010 в 11:19
В ответ на:

В ответ на:

Из перечисленных Вами, я - за логан. Особенно с учётом поездок в село и на природу. Как бюджетный вариант - лада калина универсал: вместительная для села. компактная для города, да и природы не испугается.

И на СТО любит заехать...

Угу - масло и фильтры поменять.
Джипчер | V.I.P *
[Re: Me 262] 11 июня 2010 в 01:28
В ответ на:

Мне Логан MCV из всего перечисленного наиболее по душе.
А насчёт кондея - это ты зря. Летом машина нагревается как духовка, и без кондея ты просто превратишься в тушеный овощ. А тушеный овощ за рулём - зло, ибо зело непредсказуем!

+1? топстартер озвучил поездки в село, а у "пирожка" Дачии МКВ клиренс, имхо, самый высокий...Но какое оно внутри всё убогое...
Grossmeister | Достоевский **
[Re: Джипчер] 24 августа 2010 в 11:52
Ну що ж, екзамен здав, права отримав. Почав ходити по салонах.

Поки подивився Rio Hatch (заодно заліз і в Ceed ) та Fabia.
У обох корейців салон значно солідніший за Fabia. Але, я заочно зацікавився Fabia Combi 1.4 TDi Ambiente, на жаль як я розумію, у салонах стару вже не знайти, є лише FL з новим кузовом і … ціною.
З різних джерел чув, що Fabia більш надійна. Це так? Чи не дуже вони там економлять? Пінопластова формочка у багажнику Combi виглядає якось не дуже. Хоча, якщо економія лише на таких елементах, то це не страшно. Загалом виглядає що багажник і у Rio і у короткої Fabia достатній для мене … але все ж хочеться такий як у Combi.
У Fabia дуже сподобалось як перемикаються передачі. За це готовий пробачити дубовий салон.
Не звернув увагу в салоні - я дивився, здається, Fabia Combi 1.4/63kW Ambiente, ціна була 133 тис. грн. з хвостиком але у прайсі бачу ціну $16 145 - ніяк не перераховується у 133-134 тис. гривень.

В Україні FL з дизелями взагалі поки не має, навіть на сайті Єврокар.
Виглядає так, везуть до нас старе сміття у новому кузові.
На головному сайті для оновлених Fabia пропонуються з бензинових лише 1.2: старі 44 та 51 kW та нові TSI 63 та 77 kW.
Пропоную подивитись характеристики нових двигунів:
http://new.skoda-auto.com/SiteCollection...talogue_ENG.pdf
1.2 TSI 63 kW дає більший крутний момент ніж колишній дизель 1.4, причому вже від 1500 об./хв. Найбільше подобається 1.2 TDI з його витратами.
Але це так, мрії, 1.2 TDI до нас не привезуть точно - він буде занадто популярним у Європі. А от 1.2 TSI може бути, як думаєте?
Я не поспішаю, брати Fabia Combi за такими цінами зі старою начинкою точно не буду.

Ось так, після Дня Незалежності продовжу дивитись. Брендів багато розвелось.

P.S. Не доганяю, для кого дилери Skoda роблять опитування?
Ось, подивіться результати:
http://www.skoda.com.ua/index.php?option=com_poll&task=results&id=15
А тепер знайдіть лідера опитування у комплектаціях Fabia FL.
Змінено Grossmeister (12:33 24/08/2010)
AverKiev | важничающий писатель **
[Re: Grossmeister] 24 августа 2010 в 12:28
Ріо - майже той же ацент =)
На ацент - ІМХО ціна зараз таки трохи не адекватна (CRDi), хоча авто їде мега класно в плані динаміки. Трохи раскачуе по ямах-буграх на швидкості, но 100-110 тримати можна.
Тим більше перші два роки вам більше 70 і не можна =)

Дизель класно, але коли за нього хочуть занадто дурну ціну - виникають питання.
Інша справа рік назад коли той же ацент 1.4 бензин коштував як 1.5 дизель з АБС-ом.

Може ріалі - придивітся на бу 1-2 роки? Може знайдется щось цікаве.

Якщо "Основне застосування - поїздки в село" - може глянути 4*4?, якщо дорога в село ще й в зимку - не дуже. (Шевроле нива - 130к грн, дастер правда 4*2 або нормальний вибір б.у.).
[Re: AverKiev] 25 августа 2010 в 20:49
Сьогодні відвідав ще кілька салонів, подивився:
- Rio седан, дизель. Здивувало закриття багажника на ключ, думав так вже не роблять. Але посадка у всіх корейців мені подобається - прямо сів, посунув сидіння і поїхав.
- натрапив на Fabia Classic, і виявив, що в ній нормально сидіти не можу - праве коліно впирається у "середню частину панелі для приладів" (як воно там називається?, там місце для плеєра). Тому ще раз спробував вмоститись у Ambiente - виявилось що знайти комфортне положення досить важко. Попереднього разу сидів у Combi, але, здається, салон в обох кузовах однаковий?
- Renault Sandero, Logan MCV - не сподобалось, ручка якась незрозуміла, двері потрібно закривати "з розгону", зрозумів що MCV для мене завеликий. Та й взагалі, якесь неприємне враження - не тягне на 100 з лишком тисяч.
- Ford Fusion - ручка сподобалась, посадка також (причому, як не рухаю сидіння вгору/вниз - всюди комфортно), стеля висока - за собою на задньому сидінні немає і натяку на те щоб торкнутись її головою. Багажник, щоправда, на межі - хотілося б більший (як у Fabia Combi). Але хтось з інженерів додумався зробити виступ над місцем для лівої ноги (може я занадто прискіпуюсь? ). Focus - дивне авто, велике, багажник на перший погляд великий, але дуже мілкий (наміряв 35 см до перегородки).

Позашляховик не потрібен - я ж у село буду їздити а не у болота.
bluescout | энтузиаст **
[Re: Grossmeister] 26 августа 2010 в 02:31
Якщо вистачить на Focus - бери. Я б вибрав саме його
[Re: bluescout] 26 августа 2010 в 10:30
Так фігня виходить, у Focus і за паспортом маленький багажник - Fusion мені подобається значно більше, бо саме авто помітно менше (легше водити), багажник лише трохи менший, ціна нижча, та й на вигляд Fusion симпатичніший - я не люблю зализані форми у авто.

Я от хочу про багажник спитати. Просто є авто з яким довелось "поспілкуватись" - Getz, так у нього багажник неприйнятний для мене, але за паспортними даними багажник такий самий я к у Rio Hatchback та Fabia. На вигляд начебто у останніх 2-х багажник помітно більший ніж у Getz. Хтось порівнював вживу? Хто правий: моє око чи цифри?
http://www.infocar.ua/compare_4774-4769-1270-580-5003-5020-1328-1611.html
bluescout | энтузиаст **
[Re: Grossmeister] 26 августа 2010 в 14:17
В ответ на:

Так фігня виходить, у Focus і за паспортом маленький багажник - Fusion мені подобається значно більше, бо саме авто помітно менше (легше водити), багажник лише трохи менший, ціна нижча, та й на вигляд Fusion симпатичніший - я не люблю зализані форми у авто.

Ну на колір і смак друзів голяк. Але Фокус значно кращий на ходу, особливо по трасі буде помітно, значно більший в ширину, і навіть багажник у нього-хетчбека на дещицю більший ніж у Ф'южна. Крісла помітно кращі, що передні що задні. Ф'южн хороша машина за свої гроші, але Фокус, на мою думку, значно кращий, і при можливості взяти Фокус я б Ф'южн не дивився.

Але у Ф'южна є вагомий плюс - за помірну ціну можна взяти його з роботом! Робот там вельми непоганий.

В ответ на:

Я от хочу про багажник спитати. Просто є авто з яким довелось "поспілкуватись" - Getz, так у нього багажник неприйнятний для мене, але за паспортними даними багажник такий самий я к у Rio Hatchback та Fabia. [...] Хто правий: моє око чи цифри?

У мене на Альтеї багажник по паспорту 409 л, і він ЗНАЧНО більший ніж багажник того ж Фокуса-хетча, який по паспорту 396 л Буває таке, і вірити слід власним очам і рулетці.
[Re: bluescout] 26 августа 2010 в 17:10
В ответ на:

Але у Ф'южна є вагомий плюс - за помірну ціну можна взяти його з роботом! Робот там вельми непоганий.

Так, чув про дешевого робота, але за розповідями робот завжди тупить (відкати на підйомі, важкий старт, наприклад зі світлофора).

Бачив ще Geely CK там MK. CK не сподобався, MK дуже приємний на місці для водія, але на задньому сидінні при рівній посадці я вперся головою у стелю - це при тому, що мій зріст - 176.
bluescout | энтузиаст **
[Re: Grossmeister] 26 августа 2010 в 17:47
В ответ на:

В ответ на:

Так, чув про дешевого робота, але за розповідями робот завжди тупить (відкати на підйомі, важкий старт, наприклад зі світлофора).

Раджу спробувати саме фордівський робот на ходу. Роботи вони різні бувають, і фордівський вельми адекватно себе веде.

При тому не треба від нього вимагати того чого він не може, а саме: тримати на схилі, трогатися і переключатися настільки плавно так як хороший гідротрансформаторний автомат (а поганий теж далеко не плавно переключає). Але із плавністю переключень і стартом проблеми насправді немає, а для утримання на схилі при старті люди використовують хто ручник, а хто і педаль гальм - лівою ногою. Я від'їздив на Фієсті з роботом рік і не мав проблем. Моя думка - це хороша, зручна коробка. Просто вона не так себе поводить як гідротрансформаторний автомат, і це багатьом не подобається. Мене ж навпаки гідроавтомати дратують
[Re: bluescout] 27 августа 2010 в 19:27
Сьогодні озброївся рулеткою. Висновок: Rio хетч відпадає, мабуть разом з Fabia не-Combi.
Продивився Accent - супер, жаль що я його не купив минулого року за 80 з дизелем, ех. Симпатична зовні, світлий приємний салон, на місці водія комфортно, багажника вистачить. Продавець сказав що дизелів вже немає і не буде, і взагалі нинішні Accent-и допродують і далі будуть завозити оновлені.
Ще бачив Logan (цього разу седан): багажник супер, ззаду дах високий, але категорично не подобаються двері та КПП - і те і інше потрібно зачиняти/перемикати "з ноги".
gura | Достоевский *
[Re: Urka] 27 августа 2010 в 20:40
В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

Из перечисленных Вами, я - за логан. Особенно с учётом поездок в село и на природу. Как бюджетный вариант - лада калина универсал: вместительная для села. компактная для города, да и природы не испугается.

И на СТО любит заехать...

Угу - масло и фильтры поменять.

Эх, если бы только их...
-Олег- | опытный писатель *
[Re: Grossmeister] 28 августа 2010 в 19:35
Если нет опыта вождения лучше купить какого-то корча типа Жигули 15-20 лет и учиться ездить. Возить в багажнике баллончик с краской и подкрашивать следы от заборов, мусорников, не дай Бог от чужих машин. Годик-два покататься, научиться ездить и продать за те же деньги, а может и дороже. Потом купить новую хорошую машинку.
[Re: -Олег-] 28 августа 2010 в 23:21
В ответ на:

Если нет опыта вождения лучше купить какого-то корча типа Жигули 15-20 лет и учиться ездить. Возить в багажнике баллончик с краской и подкрашивать следы от заборов, мусорников, не дай Бог от чужих машин. Годик-два покататься, научиться ездить и продать за те же деньги, а может и дороже. Потом купить новую хорошую машинку.

Є така думка у мене, щоправда, б/в брати не буду, тому у якості тренувальної машини можна взяти Lanos за 80 - і за рік-два продати, адже вони, здається, не дуже втрачають у ціні. Тільки щось я не знайшов достатньо об'яв (auto.ria.ua, market.autoua.net).
Супутні витрати
[Re: Grossmeister] 4 сентября 2010 в 20:34
Панове, де можна знайти повний перелік супутніх витрат при купівлі авто з цифрами (страхування, постановка на облік, усілякі там податки, збори, комісії)? Десь тут бачив тему раніше, але не можу знайти.
Maksimus | V.I.P ***
[Re: Terlikon] 4 сентября 2010 в 21:02
В ответ на:

и покупай б/у
за озвученную тобой сумму есть много хороших машин

точно
я бы за эти деньги смотрел ауди универсал 1994-1997 100/A6 - реально вместительная, реально комфортная (особенно на трассе). бензин порядка 8куе+-1..2куе, дизель 11+-2куе (цены скорее хотелки продавцов). ещё есть шанс найти даже кватро - погода и качество дороги. особенно зимой, не сильно будет беспокоить. с запчастями напряга нет - разборок хватает, по мелочи оригинал мона брать, так же много лицензии с приемлемыми ценами. главное что аппарат комфортный и надёжный (только при выборе напрячся и продиагностировать, даже если есть проблемы - знать о них быть готовым полечить и понимать бюджет).
сам такой вариант тестю ищу. пока не могу определится между бензином и дизелем (бензин доступнее и с двигами проще, дизель сильно экономнее при исправном двиге и тянет отменно).
вариант подходит именно если есть в наличии средства. кредита на такой авто не дадут.
высказал имху касательно "практичный универсал за 100кгрн для дальних поездок".

ps вчера проехался в пустом логане-мпв товарища (108кгрн брал, 3ккм пробег) - ездить можно, но бубен настоящий - даже шторки нет в багажном отсеке. нет ЦЗ, нет аудиоподготовки, нет сигналки, нет эклектропакета. два преимущества - новая и ездит! хотя для меня "новая" к преимущетсвам не относится.... имха.
kopek | читатель
[Re: Maksimus] 4 сентября 2010 в 21:34
+100 за б.у....товарищь недавно продал форд транзит конект 1.8турбо дизель за12куе. хорошая машинка. едет хорошо, багажник огромный))))), расход маленький и неубиваемая)))))
[Re: kopek] 4 сентября 2010 в 22:14
Полазив по форумах Skoda та Ford, склалося враження, що ТО дешевше у Fabia буде дешевше ніж у Fusion.
[Re: Grossmeister] 5 сентября 2010 в 18:33
На вихідних ще раз пробував вмоститися у Fabia Ambiente та у Roomster (для експерименту, купувати його не збираюсь). Таки знайшов кілька більш-менш нормальних позицій, але осад від цього виступу на торпеді залишився, думав, щось роблю невірно, вирішив погуглити:
http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=2024331&page=4&vc=1
http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=19482#forumpost19482
Виявляється не я один такий.

До речі, знайшов таки авто яке повністю задовольняє мої вимоги і в якому я не знайшов жодних недоліків - Hyundai i30 1.6 CRDi механіка, але ціна - 159 800. З точки зору місця водія (принаймні у статиці) подобаються ВСІ корейці, яких я бачив: Rio, Matrix, Accent, i30, Ceed SW - коли я в них сідаю таке враження ніби я там народився. Я в цих авто навіть не думаю про регулювання сидіння чи руля, тільки підтягнув крісло вперед і … можна вирушати у дорогу.
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Вибір першого автомобіля (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

26 користувачів і 140 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 14078