Ну що ж, екзамен здав, права отримав. Почав ходити по салонах.
Поки подивився Rio Hatch (заодно заліз і в Ceed
) та Fabia.
У обох корейців салон значно солідніший за Fabia. Але, я заочно зацікавився Fabia Combi 1.4 TDi Ambiente, на жаль як я розумію, у салонах стару вже не знайти, є лише FL з новим кузовом і … ціною.
З різних джерел чув, що Fabia більш надійна. Це так? Чи не дуже вони там економлять? Пінопластова формочка у багажнику Combi виглядає якось не дуже. Хоча, якщо економія лише на таких елементах, то це не страшно. Загалом виглядає що багажник і у Rio і у короткої Fabia достатній для мене … але все ж хочеться такий як у Combi.
У Fabia дуже сподобалось як перемикаються передачі. За це готовий пробачити дубовий салон. ![](/images/graemlins/smile.gif)
Не звернув увагу в салоні - я дивився, здається, Fabia Combi 1.4/63kW Ambiente, ціна була 133 тис. грн. з хвостиком але у прайсі бачу ціну $16 145 - ніяк не перераховується у 133-134 тис. гривень. ![](/images/graemlins/confused.gif)
В Україні FL з дизелями взагалі поки не має, навіть на сайті Єврокар.
Виглядає так, везуть до нас старе сміття у новому кузові.
На головному сайті для оновлених Fabia пропонуються з бензинових лише 1.2: старі 44 та 51 kW та нові TSI 63 та 77 kW.
Пропоную подивитись характеристики нових двигунів:
http://new.skoda-auto.com/SiteCollection...talogue_ENG.pdf
1.2 TSI 63 kW дає більший крутний момент ніж колишній дизель 1.4, причому вже від 1500 об./хв. Найбільше подобається 1.2 TDI з його витратами. ![](/images/graemlins/70409-waytogo.gif)
Але це так, мрії, 1.2 TDI до нас не привезуть точно - він буде занадто популярним у Європі. А от 1.2 TSI може бути, як думаєте?
Я не поспішаю, брати Fabia Combi за такими цінами зі старою начинкою точно не буду.
Ось так, після Дня Незалежності продовжу дивитись. Брендів багато розвелось. ![](/images/graemlins/smile.gif)
P.S. Не доганяю, для кого дилери Skoda роблять опитування?
Ось, подивіться результати:
http://www.skoda.com.ua/index.php?option=com_poll&task=results&id=15
А тепер знайдіть лідера опитування у комплектаціях Fabia FL.
Змінено Grossmeister (12:33 24/08/2010)
![Редагування](/images/edit.gif)
Редагувати
![Відповісти](/images/reply.gif)
Відповісти
![Відповісти](/images/quote.gif)
Цитувати