В ответ на: Знаю этот знак СТОП, у меня в тех краях дача. По сути. Знак СТОП там стоит по делу, и если выполнить действия знака, остановиться, то все там видно чудесно, для поворота направо там даже полоса разгона есть и стоять там пару минут не нужно. Так что все по делу. Они там, кстати, часто пасутся.
апелирую не без овснований - вчера попалися. так вот возле знака стоп нифика там видно не было, так как стояла фура на поворот налево.... Зачем возле него вобще останавливаться - если есть полоса разгона...??? и еще - нафика рисовать разметку 1.13 уступирь дорогу перед полосой разгона, после знака СТОП? Почему бы там не нарисовать разметку стоп-линии 1.12?
Мы написали, "з данним рішенням не погоджуємося. Зупинку виконали"
В ответ на: Вот теперь думаю, реально ли обжаловать в суде эту постанову или платить штраф?
Обжаловать реально! Знак установлен с нарушением стандарта! НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ ЗНАКИ ДОРОЖНІ Загальні технічні умови. Правила застосування ДСТУ 4100-2002 10.4.3 Знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» повинен установлюватись у місцях, де згідно з вимогами п.10.4.2. може бути установлено знак 2.1, але не забезпечено видимість транспортних за собів, які наближаються дорогою, що перетинається.
Перед перехрестями, на яких головна дорога змінює напрямок, а також перехрестями зі складним плануванням, знак 2.2 повинен установлюватись з табличкою 7.8.
Знак 2.2 повинен установлюватись у місці, з якого для водія транспортного засобу, що зупинився, забезпечено видимість транспортних засобів, які рухаються дорогою, що перетинається.
Думаю так и делать...вот только вопрос - наверное фото с места нужны под правильными ракурсами чи как?