Re: Сотрудники интересуются. Куда и как стукануть на шефа
[Re: Kocher] 11 июня 2010 в 17:56
Нет худа без добра, у меня продавец недавно соседям жаловалась(я случайно услышал концовку разговора) говорит: "я раньше за те же деньги, что сейчас получаю сидела в офисе и ничего не делала, а сейчас торговать приходиться" для справки до меня она работала где то в строительной конторе, оказывается иногда за зарплату работать приходиться.
Re: Сотрудники интересуются. Куда и как стукануть на шефа
[Re: Gris.] 14 июня 2010 в 10:48
В ответ на:
В ответ на:
В ответ на: работать негры, солнце еще высоко! не нравится работа - вали нахер, нечего занимать чужое место. вместо тебя толпа желающих и на такие условия сопли пускать не будут.
Полностью согласен и всем своим периодически доношу про количество ищущих работу.
ага. прикольна потом наблюдать як два студента , наняті на двох на сумму що платилась одному співробіткику якого заіпало, красиво валять роботу чи опять нахeр, а потім вже чотирьох берем?
Есть такая система управления, с ключевыми работниками. Их 1 из 10. Их лелеют, платят нормально, ценят и все такое. Остальные 9 - расходный материал. С ними можно делать все что угодно, менять хоть каждый день.
Вважаю своїм громадянським обов’язком, нагадати Вам, що на Вас, як на директора і на власника підприємства, покладена персональна відповідальність за організацію бухгалтерського обліку на ….., відповідальність по забезпеченню своєчасної і в повному обсязі сплати всіх належних податків та зборів до бюджету держави. І це обов’язок Ваш, як директора …. відносно платежів цього підпримства, і окремо, Ваш особистий обов’язок, як фізичної особи-підприємця ……… .
Проте, ознайомившись зі справами, у мене склалось враження, що, податки і збори на …. сплачуються у неповному обсязі, надходження грошових коштів від реальних, а не фіктивних замовників не обліковуються у регістрах бухгалтерського обліку, проводяться незаконні операції з іноземною валютою, підробляються первинні документи, заробітна плата робітникам видається у «конвертах» та робиться багато чого іншого, того, що суперечить чинному законодавству України. Нажаль, мої неодноразові звернення до Вас щодо необхідності виправлення цієї ситуації залишились без уваги.
В зв’язку з чим, дозвольте письмово ознайомити Вас зі своїми пропозиціями щодо приведення діяльності підприємства у відповідність з вимогами законодавчих актів України. А саме, я пропоную Вам, разом зі мною, спільно, зробити наступне:
1) звернутись до органів прокуратури, податкової інспекції та до Пенсійного фонду України з відповідними заявами щодо можливості виникнення недоімки при обчисленні і сплати сум податків та зборів і з проханням здійснити повну перевірку фінансової діяльності …. і ФОП …. (по останньому – за перший квартал 2010 року, тобто за той період, коли ФОП знаходився на загальній системі оподаткування).
2) повідомити працівникам прокуратури і ДПА всі відомі нам дані щодо тих замовників і клієнтів …, які розраховувались з підприємством великими сумами, готівкою і в іноземній валюті. Наприклад, повідомити про суму в розмірі … тисяч доларів США, яка була отримана від (должность-фамилие-адрес заказчика). Я переконаний, що це є нашим прямим громадянським обов’язком – сігналізувати правоохоронним органам щодо подібних фактів, чим зможемо запобігти незаконному обігу тіньових коштів та іх відмиванню через наше підприємство.
3) також, вважаю за необхідне, спільно, Вам і мені, звернутись до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві при Міністерстві регіонального розвитку та будівництві України з проханням відкликати Ліцензію … №…. (Наказ … від …. 2010р.) в зв’язку з тим, що на …… не виконуються вимоги ліцензійних умов.
Пропоную приступити до виконання цих заходів негайно, з 15 червня 2010р.
В разі Вашої відмови, або чергового ігнорування, вважаю своїм обов’язком повідомити Вас, що я буду змушений приступити до виконання зазначених заходів самостійно, як того вимагає мій обов’язок громодянина України.
Повеселил, ей-Богу! Тут каг бэ прослеживается попытка буха прикрыть свою , ибо он, как бух, НЕ МОГ НЕ ЗНАТЬ, что там и как делается! Все платежки и счета проходят за его подписью. И че, письмо официально зарегано? А то ж как потом доказать, что оно было? Ну или еще похоже на шантаж: "денег дай, да! А то ..." Бух хочет пойти как соучастник или надеется, что это письмо пойдет как "чистосердечное ..." и снимет с него все? В любом случае, ему там дальше "не жить" - это раз; у дира появляется лимит времени "на решение вопроса". ИМНО
Редагувати
Відповісти
Цитувати
deleted
| Анонім
Re: Сотрудники интересуются.
[Re: THOR] 14 июня 2010 в 12:05
В ответ на:
Проще дать в ухо/глаз и уволиться, имхо.
+100 ну можна ще наср..ти перед дверима
Редагувати
Відповісти
Цитувати
deleted
| Анонім
Re: Сотрудники интересуются
[Re: Tigor] 14 июня 2010 в 12:14
В ответ на: Зацените, гл. бух налабал дирехтору:
В ответ на: Ваш особистий обов’язок, як фізичної особи-підприємця ……… .
глав бух у ФОПа
не займайся х-ю. якщо розмова по-людськи не виходить, то бабла там тобі не світить, на анонімках зароблять зовсім інші люди, ти хто пише йдуть до суду і чекають що залишиться, а це стілець і іноді ще дирокол на всіх
В ответ на: Шеф как узнал, что люди собираются идти в налоговую
Кста, а как он узнал? Есть в коллективе сексот или таки "общим хором" (одному ж бздошно ) была "предъява"? ИМНО, что в любом случае дира уже не переделаешь и засветившемуся народу нужно быть готовым к репрессиям . Держать бомбу за пазухой дир вряд ли захочет.
В ответ на: Шеф как узнал, что люди собираются идти в налоговую
Кста, а как он узнал? Есть в коллективе сексот или таки "общим хором" (одному ж бздошно ) была "предъява"? ИМНО, что в любом случае дира уже не переделаешь и засветившемуся народу нужно быть готовым к репрессиям . Держать бомбу за пазухой дир вряд ли захочет.
Конечно сказали сами. Эта мышыная возня с налоговиками и прочими шакалами не выгодна никому. Цель была одна - получить заработанное и свалить с гнилой конторы.
В ответ на: Цель была одна - получить заработанное и свалить с гнилой конторы.
Ну, тада все прально! Напужать, шоб обделался, забрать свое "кровно заработанное" и помахать ручкой . Э, не! Еще после махания ручкой вернуться и таки дать в табло, для восстановления "статуса-кво" потерянных нервов. А вот потом уже с довольной улыбкой