autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

В кінці червня їду в Краків.де недалеко відпочити на озерах?

boren6ka | member
14 июня 2010 в 21:48
В кінці червня потрібно зїздити в Краків на машині. і буде ше декілька днів вільних, хочеться відпочити на озері чи на морі (в районі 1 дня їзди від Кракова (500-600км) не більше), В Гданськ трохи далекувато, і яка там температура води, всетаки північ?
Підкажіть в Польщі якісь озера, або в Словакії з пісочним пляжем?
mayar | member ****
Re: В кінці червня їду в Краків.
[Re: boren6ka] 14 июня 2010 в 23:20
Є велике озеро Суліна недалеко біля кордону з Україною. Воно з готелями, мотелями,
паркінгами і пляжами.
Daugava | V.I.P ***
Балтика
[Re: boren6ka] 14 июня 2010 в 23:52
Вчора був в Кракові, ранком вийшли з машини в легких куртках, після обіду стало тепліше (десь +22 згідно з машинним термометром), але на Балтиці ще холодно. Тиждень тому в Юрмалі вода +16 (я думаю це максимум для Балтики в цей час, бо Ризький залив дуже мілководний і вода в ньому прогрівається першою), в Пярну ранком повітря було +9 (але в той самий день в Таллінні було +20) досить тепло було потім і в Гельсінкі, Стокгольмі та особливо в Копенгагені. Але в Гедсері, що на 100км південніше Копенгагену дув дуже потужний та прохолодний вітерець. Втім треба сказати, погода біля моря дуже мінлива, важко сказати, якою вона буде в наступні 30 хвилин. Легкі куртки завжди носили з собою, та знімали одягали їх весь час.
Anyman | Достоевский **
Re: Балтика
[Re: Daugava] 15 июня 2010 в 08:17
В ответ на:

Вчора був в Кракові, ранком вийшли з машини в легких куртках, після обіду стало тепліше (десь +22 згідно з машинним термометром), але на Балтиці ще холодно.

Погода творит чудеса. Не поверите, но буквально 2 дня назад было в Кракове 33 в тени ...
boren6ka | member
[Re: Daugava] 15 июня 2010 в 16:49
В ответ на:

Вчора був в Кракові, ранком вийшли з машини в легких куртках, після обіду стало тепліше (десь +22 згідно з машинним термометром), але на Балтиці ще холодно. Тиждень тому в Юрмалі вода +16 (я думаю це максимум для Балтики в цей час, бо Ризький залив дуже мілководний і вода в ньому прогрівається першою), в Пярну ранком повітря було +9 (але в той самий день в Таллінні було +20) досить тепло було потім і в Гельсінкі, Стокгольмі та особливо в Копенгагені. Але в Гедсері, що на 100км південніше Копенгагену дув дуже потужний та прохолодний вітерець. Втім треба сказати, погода біля моря дуже мінлива, важко сказати, якою вона буде в наступні 30 хвилин. Легкі куртки завжди носили з собою, та знімали одягали їх весь час.

а в середині липня яка температура ризького заливу?
boren6ka | member
[Re: boren6ka] 15 июня 2010 в 21:57
Порадьте дешевий готель в Кракові?
Daugava | V.I.P ***
[Re: boren6ka] 16 июня 2010 в 08:17
В ответ на:

а в середині липня яка температура ризького заливу?

Я був у липні в Ризі 20 років тому, в ті часи вода більше ніж до +22 не прогрівалася і то не кожен рік, нормальною температурою для липня було 18-20. Але в останні роки кажуть, що море значно потеплішало, торік наприклад довго трималося +24.
Daugava | V.I.P ***
[Re: boren6ka] 16 июня 2010 в 08:49
Ми в Кракові минулого року на першу ночівлю зупинилися тупо в самому центрі. Там купа апартаментів, єдине паркування в центрі недешеве. Апартаменти на трьох (кімната в старезному будинку з високою стелею та власним душем-туалетом) обійшлися нам в 40 євро, портьє відрекомендував паркінг за 50 злотих на добу, що був поруч. Але iGO відправив мене на інший за 1км і вдвічі дешевший.
На другу ніч мені обов'язково був потрібний Інтернет, тому ми заселилися в нецентральному готелі Aspel. За 375 злотих ми отримали паркінг, непоганий номер, інтернет та 3 дуже непогані сніданки в номер (людей в готелі було мало і шведський стіл не працював).
mayar | member ****
[Re: boren6ka] 16 июня 2010 в 10:07
Можна пошукати якийсь невеликий мотельчик в пригороді Кракова -- Велічці. Там точно
можна знайти набагато дешевше, бо це вважається відпочинковою територією.
Nadine | опытный писатель ****
[Re: mayar] 16 июня 2010 в 15:20
Понравилось в этом году останавливаться в Казимеже. Парковки бесплатные, до Рыночной площади - 15 мин пешком. Мы выбрали хостинг через букинг, но в Казимеже есть разные отели.
Отчет с Краковом здесь

Несколько лет назад выбрали Глобус - не в Казимеже, но тоже 15 мин до центра.

Если при въезде - то есть Система с сауной и бассейном, но недешево, общественный транспорт - тоже надо плюсовать к стоимости, парковка уже стала платная.

Смотрите и выбирайте в booking.com
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5580