autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Daugava | V.I.P ***
Індукційна плита
15 июня 2010 в 11:25
Поки ми каталися по "європах", в Гурзуфі сусіди під час підключення газової колонки нагнали води в газову систему. В результаті газу нема і невідомо коли з'явиться. Як тимчасовий варіант думаю взяти "Меридіан ПИ-3" та вбити одним пострілом трьох зайців: вирішити проблему з гарячою їжею на літо за сучасними технологіями, підтримати національного виробника та задовольнити власне жабеня (вартість плити всього 472 гривні).

Але за "Меридіаном" треба їхати через все місто аж на Лепсе, тому трохи пошукав ще і виявилося що за таку ціну, та й нижче є купа інших конкурентів (Оріони, Скарлетти та інші китайці). В зв'язку з цім питання, може хто знає, цей ціновий сегмент чимось відрізняється? Чи дійсно "Меридіан" українській, чи там той самий Китай?
sparrow 406 | важничающий писатель *
Re: Індукційна плита
[Re: Daugava] 15 июня 2010 в 13:56
Насчет выробника ничего не скажу. А по концепции прибора - у тебя посуда под индукцию подходит? Можешь попасть на непредвиденные расходы.
RF178 | подсевший на форум **
[Re: sparrow 406] 15 июня 2010 в 14:46
В ответ на:

Насчет выробника ничего не скажу. А по концепции прибора - у тебя посуда под индукцию подходит? Можешь попасть на непредвиденные расходы.

индукция, как идея - супер. Я полгода не могу нарадоваться.
Посуду сменила частично, многое подошло.
Украинским-скарлетским производителям в этом вопросе не верю в принципе.
Daugava | V.I.P ***
[Re: RF178] 15 июня 2010 в 15:55
Власне я їм теж не довіряю, але український виробник дорожче китайців майже вдвічі за аналогічний по ТТХ девайс, крім того, від серйозних виробників одноконфорних переносних плиток я не знайшов. Робити мегаремонт в літній резиденції найближчим часом я не збираюся, окрім того, газ там нарешті мають відремонтувати і зовсім нову вбудовану газову поверхню викидати не хочеться.
У підсумку взяв китайця Valore в Епіцентрі за 309 грн. Перевірив, на ній працюють усі мої старі каструлі(які я і так збирався відправляти до Гурзуфу). На різницю в ціні поміж українським та китайськими братами взяв чавуну пательню дніпропетровського заводу. І національний виробник ситий і власне жабеня задоволене.
NaTaLe | СуперСтар ***
[Re: Daugava] 15 июня 2010 в 16:13
у меня на даче стоит Меридиан! именно ПИ-3 (пересмотрела наверное все что было (в прошлом году))
тоже стоял выбор - на чем летом готовить ребенку супики да кампотики в полевых условиях на даче
Я ОЧЕНЬ ОЧЕНЬ прониклась оным девайсом!
готовка еды раза этак в два быстрее
всякие там защиты перезащиты
не греется вокруг ничего кроме кастрюли
ЗЫ
подходят старые эмалированные кастрюли и сковородки (там же в магазине на Лепсе продаются) - не нада разорятся на новые сверх модные и при этом дорогущие девайсы
Вопчем от себя лично рекомендую!
ЗЫЫ
прежде чем все таки решитесь туда ехать - позвоните - есть ли они в наличии
я звонила - небыло - сказали приходите через неделю пришла - таки есть!
Daugava | V.I.P ***
[Re: NaTaLe] 15 июня 2010 в 16:24
Сенкс, на Лепсе вони були, я ранком їм телефонував. Але їхати так далеко обламався. Китаєць наче теж працює непогано, у нас друзяки саме для малих на дачу минулого літа таку брали, досі живий. Але само скло в нього трохи гріється, принаймні від каструлі. Після вимикання руку покласти можна, але поверхня досить тепла.
RF178 | подсевший на форум **
[Re: NaTaLe] 15 июня 2010 в 23:23
В ответ на:

у меня на даче стоит Меридиан! именно ПИ-3 (пересмотрела наверное все что было (в прошлом году))
тоже стоял выбор - на чем летом готовить ребенку супики да кампотики в полевых условиях на даче
Я ОЧЕНЬ ОЧЕНЬ прониклась оным девайсом!
готовка еды раза этак в два быстрее

у индукции, по сравнению со всеми плитами, самое высокое кпд.
Чайник греется быстрее чем на газу и прочих плитах. Более того, есть один, архиприятный момент - моей плите, полгода, даже 7 месяцев, и она еще как новая, никаких пригораний и прочих следов, которые таки бывают на других плитах. И вовсе не потому что я чемто хитрым мою(мою мускулолом для стекла), просто там не бывает тех температур, на которых все прилипает намертво..
Daugava | V.I.P ***
[Re: Daugava] 21 июня 2010 в 11:40
Китаєць "руліт". Навіть теща швидко навчилася. Єдина "погана" новина, гурзуфський старий емальований посуд для неї підійшов ідеально, і я відвіз назад до дому усі каструлі, які зібрався сплавити до Гурзуфу.
kar-men | важничающий писатель ***
[Re: Daugava] 21 июня 2010 в 23:02
http://www.lubnymarket.com/index.php?product=11895 Много народу по ней фанатеет - плохих отзывов я не слышал- и сам такую юзаю
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 87 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8699