Сиджу зараз в Берегово в готелі за 75 грн з людини і тут навіть є wi-fi! тут так дешево! покупався в басейні з термальними водами за 20 грн. А вечеря на чотирьох обійшлася в 150 грн! Наїлися так, шо дихати було важко. Мені тут дуже сподобалося.
я так понимаю, шо этот отель там единственный?![]()
з чого це раптом ?
з чого це раптом ?
ну поскольку ТС не указывает название, подразумевается шо мы его нагуглим как два пальца![]()
Я розумію, що вони лише з 46-го р. є частиною України, але всеодно... Хоча в Мукачево вже всі розмовляють на рідній мові.
Хоча в Мукачево вже всі розмовляють на рідній мові.
готель хороший і їжа в їхньому ж ресторані смачна.
Дуже дивно те, що мешканці Берегово або ж зовсім не розуміють української мови, або зовсім трішки, краще - російську, ідеально - угорську. Ніби-то ще Україна, а мови рідної не знають.Я розумію, що вони лише з 46-го р. є частиною України, але всеодно... Хоча в Мукачево вже всі розмовляють на рідній мові.
готель хороший і їжа в їхньому ж ресторані смачна.
Дуже дивно те, що мешканці Берегово або ж зовсім не розуміють української мови, або зовсім трішки, краще - російську, ідеально - угорську. Ніби-то ще Україна, а мови рідної не знають.Я розумію, що вони лише з 46-го р. є частиною України, але всеодно... Хоча в Мукачево вже всі розмовляють на рідній мові.

ну почекай, в Берегово їдуть відпочивати переважно українці, які відповідно і дають можливість берегівчанам заробляти. тому можна було б навчитися хоч розуміти українську, я не кажу вже розмовляти.
А взагалі-то там добре... хороше місце для відпочинку від великого міста
ну почекай, в Берегово їдуть відпочивати переважно українці, які відповідно і дають можливість берегівчанам заробляти. тому можна було б навчитися хоч розуміти українську, я не кажу вже розмовляти.
учитывая то, что немалая (или большая?) часть украинцев (граждан Украины) говорит в основном по-русски, то местные жители могут успешно и на русском общаться с клиентом.
Давайте закроем политико-лингвистический вопрос до того момента, как он перерастет в хохлосрач
учитывая то, что немалая (или большая?) часть украинцев (граждан Украины) говорит в основном по-русски, то местные жители могут успешно и на русском общаться с клиентом.
Давайте закроем политико-лингвистический вопрос до того момента, как он перерастет в хохлосрач
Лучше любой х...лоср...ч,чем фсбшный кацапопорядок![]()