Re: Чоловіча косметика для частого відвідування басейну...
[Re: DaFFka] 29 июня 2010 в 10:54
В ответ на: сразу представила картину,как мужик пользуется после шампуня бальзамом для волос,вылазит из душа берет крем для тела обмазывается,ставит крем для тела берет крем для лица и мажет лицо
нет, надо ходить с выпадающими волосами и сморщенной кожей?
ты просто не бываешь в мужских раздевалках, поэтому забыла крем для глаз
[Re: beetle] 29 июня 2010 в 10:58
Дякую всім за відповіді. Нічого ПРИНЦИПОВО нового не дізнався, але й переконатися в правильності своїх думок - вже багато. Як результат - просидів вечір на сайті Нівеа - в мене й до того був їх гель для душу (той котрий ще й шампуньЮ, але ще не гель для гоління - я використовую електробтитву). Напружено роздумую про РІЗНИЦЮ між:
Крем для обличчя Енергоактив Q10 http://www.uk.nivea.ua/products/show/29018 Заряджає енергією і ефективно відновлює структуру шкіри. Відновлюючий догляд за шкірою Нова формула, що містить тепер у 2 рази більше спорідненого шкірі коензиму Q10, вітамін E і провітамін B5, • Заряджає шкіру енергією • Підтримує природну функцію відновлення шкіри • Захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища і UVA та UVB випромінювання • Зменшує мімічні зморшки Результат: • Шкіра виглядає здоровою і доглянутою • Регулярне використання крему допомагає Вам гарно виглядати і чудово почуватися Рекомендації зі щоденного застосування • Накладайте зранку і ввечері на чисту шкіру обличчя і шиї. • Для отримання найкращого результату перед нанесенням крему використовуйте гель для умивання NIVEA FOR MEN
та
Гель для обличчя Енергоактив Q10 http://www.uk.nivea.ua/products/show/26751 • Заряджає клітини шкіри енергією на тривалий час • Охолоджує шкіру і пробуджує почуття • Відновлює природні процеси регенерації Вашої шкіри • Миттєво вбирається, не залишаючи жирного блиску Формула цього легкого гелю містить споріднений зі шкірою коензим Q10, що забезпечує клітини енергією, і екстракт м’яти, який охолоджує шкіру і пробуджує почуття. Схвалений дерматологами. Результат: • Відчуття здорової та відновленої шкіри. • Відчуття свіжої і гладенької шкіри без слідів нанесеного гелю. Застосування: Використовуйте зранку і ввечері для шкіри обличчя і шиї, уникаючи ділянок навколо очей.
Хто пояснить популярно? Шкіра лиця в мене мабуть нормальна/жирна
[Re: ROL] 29 июня 2010 в 11:53
ROL, я тобi чесно скажу, ти не туди дивишся, зовсiм. Така косметика - для нормальних умов, вiд неi анi холодно, анi жарко. Якшо шкiра часто знаходиться в дiйсно агресивних умовах, треба совсiм iнший рiвень пiдтримки.
То того ж, проблеми можуть виникнути не моментально. Наприклад, я почав непокоiтися десь на третiй рiк регулярного вiдвiдуваня басейну, але то, як виявилося, вже був справжнiй, хоч i не дуже страшний, дiагноз. Лiкування зайняло десь 3 мiсяцi, i зараз я придiляю шкiрi набагато бiльше уваги. А до того я також використовував всяку фiгню, якя лежить в кожному магазинi.
Був би ти тут, порекомендував би свого лiкаря (доречi, знайшов того, хто "в курсi справи" з другого заходу тiльки).
Принаймнi, тiльки лiкар на тебе подивиться i скаже, шо саме купувати. Може й Нiвея буде нормально, але навiщо самому експериментувати, якшо за не дуже багато грошей можна отримати професiйну вказiвку.
[Re: breakneck] 29 июня 2010 в 13:45
В ответ на: +1. Пользуюсь их серией для бритья, очень доволен. Они и Lierac по бритью - лучшие, по-моему. Уверен, что и прочие решения у них будут хороши.
[Re: Поппель] 29 июня 2010 в 13:48
В ответ на: Принаймнi, тiльки лiкар на тебе подивиться i скаже, шо саме купувати. Може й Нiвея буде нормально, але навiщо самому експериментувати, якшо за не дуже багато грошей можна отримати професiйну вказiвку.
Поддерживаю предыдущего оратора, тем более что всю рекламную хрень (в том числе и от уважаемых форумчан) надо делить на 10. Если у тебя проблемы на таком раннем этапе, то логично обратиться к врачу и пользоваться лекарственными препаратами, а не стоковой парфюмерией/косметикой и кстати, может у тебя проблемы не с кожей, а с печенью (тьфу 3 раза)
[Re: Clio] 30 июня 2010 в 11:35
2 Поппель, Clio Дякую всім за поради. Можливо, я дещо згустив фарби. До лікаря дерматолога йти НЕ ЗБИРАЮСЯ, бо (ІМХО) НЕ МАЮ ПОТРЕБИ. Просто я вирішив ПОПЕРЕДИТИ виникнення проблем. Оскільки я збільшив навантаження на шкіру лиця, тіла, голови/волосся, то мабуть варто було б якось це скомпенсувати. Я й раніш використовував крем для обличчя (до речі - простий Невеа) взимку - при сильних морозах. Щось подібне хотів і зараз. Точно памятаю що в журналі Менс Хелс колись читав саме про це статтю - про догляд за волоссям та шкірою, але то було давно і читав через абзац. Я просто чекав чогось типу "купи ось цю лінію, мені допомогла", "не ведися на це, додай 100 грн (НЕ 1000 ;-) ) і купи щось нормальне" чи навіть - "допоможу придбати по ціні початкової лінії - хороший захист"... А докотилися до проблем з печінкою... Ще раз дякую всім, хто щось порадив. З,І, так що ніхто не скаже про різницю між кремом та гелем? ;-)
[Re: ROL] 30 июня 2010 в 12:07
В ответ на:
Я просто чекав чогось типу "купи ось цю лінію, мені допомогла", "не ведися на це, додай 100 грн (НЕ 1000 ;-) ) і купи щось нормальне" чи навіть - "допоможу придбати по ціні початкової лінії - хороший захист"... А докотилися до проблем з печінкою...
так, назначаю постельный режим на выходные с девушкой-косметологом
[Re: Clio] 30 июня 2010 в 12:21
В ответ на:
В ответ на:
Я просто чекав чогось типу "купи ось цю лінію, мені допомогла", "не ведися на це, додай 100 грн (НЕ 1000 ;-) ) і купи щось нормальне" чи навіть - "допоможу придбати по ціні початкової лінії - хороший захист"... А докотилися до проблем з печінкою...
так, назначаю постельный режим на выходные с девушкой-косметологом