Пару моментів, згідно з посиланнями, що стосується моєї діяльності.
1. Функції податкового агента. Рашіш в ууказі такого не було, це щоб ЄН за [*****] легше було взяти? Якась безглузда норма.
2. Якщо діяльність здійснюється не за місцем реєстрації,а я раніше указував: по Україні, то воно це мабуть і є, тепер мені це буде коштувати аж 1500грн.А пика не лусне?! Чим так принципово буде різнитися мій від діяльності (роздрібна торгівля тим що нижче вказано)якщо я напишу не по Україні, а по місту реєстрації? Мені шо буде заборонено продати своє залізяччя у Харкові, або купити щось у Львові?
3. п. 2.4 РРО . Щоп ви з тима касовими апаратами повищезли всі, не дає він вам спокою! Один із головних каменів преткновєнія для мене. Або в тінь,або розрахунковий рахунок у банку (для кліентів,та і для мене може виникнути головний біль). до речі, вчора пан Тигіпко заявив,що ніяких РРО не буде і за його словами "это однозначно". Поживем побачим, сподіваюсь вже не довго четакати,а то вже забебали з цим Кодексом..
4. Остатки по складу. Очередной бред. Це для чого? Опьятьже щоб леше на гачку тримати і мзду рвать. Це шо, треба тепер вести строгий приход-расход? А де це прописано? Та навітьде та логіка? Я ті своїзапаси годами копив,а тепер шо? Якщо запас більше мого годового обороту,то зась?
5. Контрабанда. Опьятьже спосіб зняти мзду Приклади на цьому форумі вже є. Готовляться?
Ще такий момент. Якщо ми з вами з налогу 42% знімали в пользу ПФ, а поскільки з наступного року вступаєв дію закон про єдиний соц.внесок (будемо на один рахунок сплачувати увесь платьож по ПФ та прочім фондам), а ЄН остаеться не змінним 200грн (хоча згідно логіки,якщо платьож в ПФ іде окремо, то налог треба зменшити на цю саму суму), то фактично окрім підняття внеску до соц фондівнас ще взули і на ЄН.
Змінено Игорь 67 (11:06 11/09/2010)
Редагувати
Відповісти
Цитувати