autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКнига відгуків та пропозицій

А може прибити автозаповнення тем? (+)

NetGuy | Супер писатель! ****
1 июня 2004 в 10:20
Надто лінивий нарід підібрався. І дуже незручно стає читати форум.
Ось наглядний приклад: http://www.autoua.net/auto_f/showthreaded.php?Cat=&Number=404519&page=0&view=collapsed&sb=5&o=14&fpart=1#Post405190

Я не маю часу читати усі месаги тільки тому, що автор лінується заповнити поле теми, а чи тільки я один?
Нехай би скрипт залишав тему пустою - тоді хоч щось, а кожен уже від себе напише.
Drunk | ïàòðèàðõ **
Ага, 100% -
[Re: NetGuy] 1 июня 2004 в 10:33
UT4UEP | пользователь **
Re: А може прибити автозаповнення тем? (+)
[Re: NetGuy] 1 июня 2004 в 22:15
Согласно правил конференции,вроде все в рамках допущенного.А что касательно названия темы.То просматривай сообщения списком а не ветвями.Большинство людей жмут кнопку "ответить" и пишут свои мысли не обращая внимание на сабж.А откуда я модератор знаю как он хочет назвать тему???А вдруг он так как есть и хочет оставить...Списком оно как то лучше читаеться.
ЗЫ. касательно ссылки которую ты привел:А ведь вся ветка ведет дебаты касательно именно написанного Сабжа.Кто был краток,тот все правильно и написал посмотри внимательно
NetGuy | Супер писатель! ****
Мені незручно читати списком (+)
[Re: UT4UEP] 2 июня 2004 в 11:34
Більше звик до дерева.
І коли я, відкривши тему, бачу 30 месаг з одинаковою темою, я, здебільшого, просто не читаю їх.
Ну та це була просто пропозиція. Як собі хочете.
Drunk | ïàòðèàðõ **
Re: Мені незручно читати списком (+)
[Re: NetGuy] 2 июня 2004 в 11:52
В ответ на:

... Ну та це була просто пропозиція...

Сюда мы можем вписыватьсвои свои "пожелания", туда они впишут тех, кто слишком много хочет!
Autoua.netФорумКнига відгуків та пропозицій

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 32 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1653