autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

приведение в "божеский вид" старой краски

OK | старый писатель **
2 июня 2004 в 14:34
Старая родная краска.
Известно: Краска синтетическая, горячей сушки.
Заводская рекомендация: Нельзя при полировке снимать верхний слой, т.к. никогда не восстановить верхний глянец.

Помутнела из-за: долгого НЕ Мытья машины/погодных условий.
После мойки и натирки части машины восковым полиролем "джонсон" практически восстанавливаеться внешний вид. Читал, что воском нужно часто пользоваться. Енто для меня Не РЕАЛЬНО
На поверхности есть мелкие царапинки и прочая лабуда (типа остатков битума от дороги, пчелог мушек и т.п..)
+ какие-то "лабухи" красили рядом машину и пыль летела на нее. От этого и битума она сейчас как наждачка.

Какая д.б. последовательность восстановки. Например подходят ли пасты S3,S6... или черепашка...Если можно то назовите конкретные препараты.

Певрым пунктом я понял должно стать снятие битума и точек от чужей краски. Уайт-спирит мало че дает.Битум саветский, савсем не отдираеться.. Ногтем быстрее. ЧЕМ?

П,С, НЕ СОВЕТУЙТЕ ПЕРЕКРАШИВАТЬ! плиз...
NetGuy | Супер писатель! ****
Я не великий спец з фарбування (+)
[Re: OK] 2 июня 2004 в 16:34
Але невже якісь машини фарбують натуральними фарбами? Як на мене, то усі вони синтетичні і гарячої сушки. І ще, я таки трохи сумніваюся, що старезний ГАЗ 2401 фарбували якоюсь невідомо якою супер-пупер фарбою.
Далі. Раз помутніла фарба, то це через бруд, який в`ївся в верхній шар. В себе (зубило, фарба садолін) я вирішив цю проблему з допомогою поліролі класу G3. Використовував Farecla G3. Машина була перефарбована вся, крім капоту і даху. Так от, після полірування ці дві частини виглядали практично майже, як новопофарбовані.
На автомобілях з дуже зіпсутою фарбою навіть перед поліруванням проходять шкуркою 2000, а потім уже полірують. Так робили на старому зубилі Drunkard-a, в нього теж фарба садолін.

Бітум знімається жиром, наприклад, звичайним вершковим маслом, чи маргарином. Намазати, дати постояти від 10 хвилин до години, залежить від давності. Потім витерти і помити машину з автошампунем. Ну а решту зніме поліроль.

Якщо вже так зовсім сумніваєшся щодо використання поліролі, поговори з малярами.
OK | старый писатель **
Re: Я не великий спец з фарбування (+)
[Re: NetGuy] 2 июня 2004 в 16:42
В ответ на:

Бітум знімається жиром, наприклад, звичайним вершковим маслом, чи маргарином. Намазати, дати постояти від 10 хвилин до години, залежить від давності. Потім витерти і помити машину з автошампунем.

А подсолнечное подойдет?
Хімія каже (+)
[Re: OK] 2 июня 2004 в 17:33
Хімія каже, що смоли розчиняються жирами. Я використовував звичайне вершкове масло - результат перевершив усі сподівання. Багато його не треба, однієї 200-грамової пачки скоріш за все вистарчить на всю машину.
Zeallot | старожил *
Re: Я не великий спец з фарбування (+)
[Re: OK] 2 июня 2004 в 17:35
ja clishal, chto horosho COka-Cola pomogaet....
О, не треба, вона разом з фарбою змиє (-)
[Re: Zeallot] 2 июня 2004 в 17:56
О, не треба, вона разом з фарбою змиє
Dr.AJP | опытный писатель ****
Re: Хімія каже (+)
[Re: NetGuy] 2 июня 2004 в 18:00
Ще б пак. Жити у Львові і не користуватися файною продукцією найстарішого в Україні маргаринового заводу. Дешевше й дієвіше за вершкове масло (пам'ятаю ті часи, коли у Львові масло давали не більше однієї пачки на персону на добу).
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 65 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1716