В ответ на: Апеляції вже немає. Судовою реформою апеляцію відмінили. Ви направляли документи цінним листом з описом вкладення ?
Я, дико извиняюсь.... А кто, пардон, её (апелляцию) отменил? ЗЫ: наверное я что-то "не дочитала".... И зачем я пишу в определениях (о возврате искового заявления в связи с тем, что истец - не устранил недостатки в срок, установленный судом), что они подлежат обжалованию в течениии 5 дней с момента получения вышеуказанного определения?
В ответ на: Апеляції вже немає. Судовою реформою апеляцію відмінили. Ви направляли документи цінним листом з описом вкладення ?
нет, письмом с уведомлением(без описи) в ухвале написано, что апелляцию можно подать в течении 5-ти дней
в ухвале написано, что апелляцию можно подать в течении 5-ти дней
Повідомлення про вручення Вам вернулося ? "Станом на 4.8.2010 зазначені недоліки позивачем не усунуті." З цієї фрази я зробив висновок, що ухвала винесена 4.8.2010. Отже вже вступили в законну силу зміни до КАС України: "Стаття 171.2. Особливості провадження у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності 1. Адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом п’яти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках з урахуванням особливостей розгляду справи суд ухвалою може продовжити розгляд справи, але не більш як на п’ять днів. 2. Рішення місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності є остаточним і оскарженню не підлягає" Я пропоную помічникам суддів, які видавали на гора такі ухвали, змінюючи реквізити в "козах", і привикли до такої роботи, доводити авторам судової реформи, що згідно норм КАС України рішення - це постанова. А ухвала - це не рішення. Але якщо вони хочуть все вкласти в 5 днів - то не сприймуть ніяких аргументів, щоб направляти такі справи в апеляцію на рік
Ви напишіть заяву про апеляційне оскарження. Але надії на те, що залишиться апеляція немає. Тому Вам бажано зафіксувати факт отримання судом Ваших документів про виправлення недоліків
Апелляцию на определение о возврате исковых материалов - никто не отменял. Не подлежит обжалованию постановление, которое решает спор с ГАЙцем по-сути. Так - понятнее? ЗЫ: и не нужно хамить, уважаемый, даже в латентной форме.