+ 1 В 6.20 уже пол-моста стояло + перед самым сужением Таврюшка закипела. Будет Мега-стояк. P.S. Возле Зоопарка маршрутка (типа Спринтера) в столбе, без морды. присутствовали, скорых не было (Дай Бог, чтоб шел пустой...)
+1. Виїхав з Позняків о 7:30, Бажана практично не рухалося. Здивувала безліч фур, зазвичай на цей час можна зустріти 1-2. Поїхав на Патона, теж не подарунок, але за 50 хвилин з м.Позняків до м.Дружби Народів добрався (на метро вклався б в 20).
В ответ на: +1. Виїхав з Позняків о 7:30, Бажана практично не рухалося. Здивувала безліч фур, зазвичай на цей час можна зустріти 1-2. Поїхав на Патона, теж не подарунок, але за 50 хвилин з м.Позняків до м.Дружби Народів добрався (на метро вклався б в 20).
P.S. Зараз наче розсмокталося.
где именно? 10 минут назад бажана стояло от м. харьковская, на набережной тоже полный стояк. Патона разве едет?
Патона как раз ехало отлично. Я высадил жену на метро и дальше Ревуцкого - Здолбуновская - Набережная - Березняки, видел как патона отлично ехало (набережная естественно стояла) а с Березняков выезд был свободный.
Ставь рацию в машину, я сегодня в эфире это передавал
В ответ на: где именно? 10 минут назад бажана стояло от м. харьковская, на набережной тоже полный стояк. Патона разве едет?
На "Відеопробках" Харківська чиста як сльоза, що півгодини тому, що зараз. З Позняків камеру на жаль прибрали. На Осокорках помітно, що міст тягнеться, півтори години тому Бажана просто стояло.
В ответ на: где именно? 10 минут назад бажана стояло от м. харьковская, на набережной тоже полный стояк. Патона разве едет?
На "Відеопробках" Харківська чиста як сльоза, що півгодини тому, що зараз. З Позняків камеру на жаль прибрали. На Осокорках помітно, що міст тягнеться, півтори години тому Бажана просто стояло.
я там ехал, и своими глазами видел, что под пробка начиналась под "харьковским" мостом, хотя по камере там уже чисто