ИМХО, опа преувеличена. Я надысь ехал, таки да, ессь участки с ограничением 50 и обгон запрещен. И посты имеют место быть. Но эти участки максимум два раза по 25-30 км, и о постах предупреждают. Так что ничего страшного не вижу, главное не нервничать и спокойно ехать 69 км/ч Зато очень много участков, где можно 110, на них отбивается время потерянное на ремонтных участках.
В ответ на: не зовсім, є ще один варінт, але він на 35 км. довший. Київ - Переяслав - Золотоноша - Семенівка - Решетилівка - Полтава
будь ласка з цього місця детельніше про Золотоноша - Семенівка - Решетилівка як вийти на Семенівку? і далі на Решетилівку? по карті там буква зю виходить
зі. я їздив Золотоноша - Чернобай - Оржиця - Хорол
та і він питав не маршрут, а стан доріг. Правда навіщо як що так і так вже виїзджав.
Ты хочешь сазать, что длиннее и хуже лучше, чем короче и хорошо? Ну, может быть
я хочу сказати що маршрути може бути два, а ні як не один. Як що бути чесним. Інше діло який вибрати.
Смішне тут інше, завжди дивували таки теми, де одна дорога і починают тут радити, а що тут радити, сів і поїхав по прямій до Полтави. Ось я вам дав іншу дорогу щоб хочаб було про шо поговорити
В ответ на: не зовсім, є ще один варінт, але він на 35 км. довший. Київ - Переяслав - Золотоноша - Семенівка - Решетилівка - Полтава
будь ласка з цього місця детельніше про Золотоноша - Семенівка - Решетилівка як вийти на Семенівку? і далі на Решетилівку? по карті там буква зю виходить
зі. я їздив Золотоноша - Чернобай - Оржиця - Хорол
по трасі Н08 до Святилівки - потім на Оболонь - Семенівка - Заїнчинці - і після Бригадірівки віїзжаємо на М03 за Хоролом до Решетилівки Маршрут написаний тобою не меньше відрізняється від букви зю чим мій на 9 км коротший, такими же селами
Я не пропоную цей маршрут. Але він є, ось і все. Та і тема не про маршрут, а про покриття. А як що одна дорога то понту тут щось обговорювати ?
В ответ на: по трасі Н08 до Святилівки - потім на Оболонь - Семенівка - Заїнчинці - і після Бригадірівки віїзжаємо на М03 за Хоролом до Решетилівки
дякую, наступного разу спробую
цьго разу проїхав крізь Чорнобай - Оржицю ... між селами 109 дорога дозволяє, іноді лякає відсутність транспорту довгий час про Н08 ... вчора основне навантаження було в напрямку Київа, обгоняти нереально, але я їхав в зворотньому напрямку щодо сенсу об"їзду траси Харків - Полтава навіть не знаю треба вибірати залежно від навантаження Н08 ... на прикінці свят в напрямку з Києва поїхав би ще раз
В ответ на: по трасі Н08 до Святилівки - потім на Оболонь - Семенівка - Заїнчинці - і після Бригадірівки віїзжаємо на М03 за Хоролом до Решетилівки
дякую, наступного разу спробую
цьго разу проїхав крізь Чорнобай - Оржицю ... між селами 109 дорога дозволяє, іноді лякає відсутність транспорту довгий час про Н08 ... вчора основне навантаження було в напрямку Київа, обгоняти нереально, але я їхав в зворотньому напрямку щодо сенсу об"їзду траси Харків - Полтава навіть не знаю треба вибірати залежно від навантаження Н08 ... на прикінці свят в напрямку з Києва поїхав би ще раз
А ми вже привикли їздити по дорогах, на яких дуже мало зустрічного транспорту, а де і зустрічаються то більше дивуються місцеви побачивши нас чим ми їх
Згоден що все залежить від навантаження.
Особисто я їхав би по прямій, але як що брати за ціль подивитись наприклад Золотоношу і все що поруч то звісно їхав би другим шляхом.