autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Любителям їзди через Ямпіль-Ланівці

Acapello | патриарх ****
15 сентября 2010 в 13:27
Зараз сезон збору цукрового буряка. Тому можна нарватись на колону з повзучих вантажівок (по 5-6 їдуть). При чому буряк може вилітати з кузова по будь-якій траєкторії. Обігнати зразу не завжди виходить, тому приходиться тошнити за ними по 5-6 км на швидкості 30-40 км/год. Особлива концентрація біля міста Ланівці (там цукровий завод). Їхав я так "весело" в неділю 12.09. Обігнавши таку колону радієш недовго бо невдовзі доганяєш наступні. Тому плануючи поїздку цією дорогою, закладайте запас часу на такі "сюрпризи"
Gorbi | важничающий писатель ***
Re: Любителям їзди через Ямпіль-Ланівці
[Re: Acapello] 15 сентября 2010 в 14:32
Ага. Есть такое. Но мне повезло. Видел только разбросанные корнеплоды, которые благополучно объехал. Так что на скорость сильно не повлияло.
alexkdr | СуперСтар ***
[Re: Acapello] 15 сентября 2010 в 17:57
Тоже в воскресенье там ехал. Видел пару грузовиков и пару буряков на дороге. Неудобств не испытал.
Acapello | патриарх ****
[Re: alexkdr] 16 сентября 2010 в 14:30
У відповідь на:

Видел пару грузовиков и пару буряков на дороге. Неудобств не испытал

Значить Вам пощастило. Я розповів, на що я натрапив. І, до речі, саме через такі "сюрпризи" (буряки, цегла і т.і. на дорозі) зарікся їхати вночі. Якось на одеській трасі була розсипана цегла в лівій полосі. Ото таке.
Stas220 | V.I.P ***
[Re: Acapello] 22 сентября 2010 в 16:10
Дякую за інфу!
А взагалі як маршрут в плані якість покриття і можливості заблукати?
Juanes | энтузиаст
[Re: Stas220] 22 сентября 2010 в 20:48
В ответ на:

Дякую за інфу!
А взагалі як маршрут в плані якість покриття і можливості заблукати?

===== заблукати на там неможливо. Покриття на 3+
Acapello | патриарх ****
[Re: Juanes] 25 сентября 2010 в 15:28
В ответ на:

заблукати на там неможливо. Покриття на 3+

+1
Заблукати там можна було років 10 назад, а зараз вказівники на кожному кроці. Покриття не дуже, але без сюрпризів (наприклад великі ями).
І ще. По дорозі буде декілька залізничних переїздів зі знаком "СТОП". Знаки ці дуже бажано виконати, так як:
а) так сказано в ПДР
б) люблять пастись ДАЇ
в) перед переїздами фури розкатали колію
г) там таки їздять поїзди. Сам бачив на власні очі, як по колії, що заросла бур"яном по пояс прокотився маневровий з трьома пустими коробками (вантажні)
PatolkinJR | патриарх ***
[Re: Acapello] 18 октября 2010 в 23:22
4 роки туди на Тернопіль їзжу майже кожень місяць до батьків, не разу не бачив там поїзда. Хоча Вам вірю.
Ці буряковози я пролітаю сходу, не торможу за ними. Навіть як є зустрічна, можна притопити і проскочити, вони ж реально 30-40км/год повзуть.
Acapello | патриарх ****
[Re: PatolkinJR] 4 ноября 2010 в 02:13
Бачив поїзд своїми двома!!! Бур"ян по пояс і маневровий тулить з трьома вагонами і гне бур"ян під себе!!! я аж сам офігів. А на рахунок
В ответ на:

Ці буряковози я пролітаю сходу, не торможу за ними. Навіть як є зустрічна, можна притопити і проскочити, вони ж реально 30-40км/год повзуть.

То якось вони мені так зустрічались, шо обігнати було дуже важко
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5788