Чем отличаются пигментные и непигментные чернила для струйн.
23 июня 2004 в 14:00
ого принтера.
У знакомой струйник. В инструкции указано - заливать пигментные чернила. ЕЕ мама купила непигментные (те же коды, под того же производителя). И теперь она не знает что делать - лить или нет
Re: Чем отличаются пигментные и непигментные чернила для струйн.
[Re: Traveler] 23 июня 2004 в 14:35
В ответ на: пигментные
Правильно "пигментированные". Зараз вже не пам'ятаю точно чим одні від інших відрізняються, але знаю, що моєму принтеру ПОБАРАБАНУ!!! Звичайно пігментовані краще (суб'єктивно) на папері дивляться. Меньше від них розводів. Але при заливанні після них в картридж пігментованих усьо гут. Нічого з моїм принтером (друкуючим картриджем) не сталось після 10...15 заправок. Думаю і ще переживе! Принтеру вже років 3...4 а я ще жодного нового картриджа чорного не купив. А друкую скільки влізе тільки папір подавай
Re: Чем отличаются пигментные и непигментные чернила для стр
[Re: ChAO] 24 июня 2004 в 12:42
И что это за ацтой в Бутыляз типа маде by Podol. Если хош что бы принтер жил долго не экономь на расходниках.Это все лажа для студентов. Формула оригинального чернила храниться в секрете как и рецепт кока-колы.
[Re: UT4UEP] 24 июня 2004 в 22:23
Ну ти Андрій як завжди дуже принципіальний
Цим ацтоєм я свій принтер годую вже 3...4 (три...чотири) роки! На одному друкуючому картриджі (тобто не змінюючи сопла)! Це більше 10 заправок. Ну вже деякий час у мене є другий б/у картридж який я заправляю так же. Він більше 5 раз вже заправлявся. Вже двом людям я рекомендував купувати принтери Canon (у мене HP), щоб не заправляти (не мати мороки) як я а купувати дешевші за оригінальні ліцензійні картриджі (JetTec здається). ОБИДВА принтери загнулись (друкуюча головка)!!! А це 90% ціни цих принтерів. Тепер я тільки HP рекомендую. Так, що не треба. Ці чорнила перевірені особисто мною і не один раз! І доречі не тільки мною і не на одному принтері.
В ответ на: Формула оригинального чернила храниться в секрете как и рецепт кока-колы.
Я звичайно таким не займаюсь, але мій друг, коли у нього почав помирати картридж заправив його заради експерименту самим обичним нашим чорнилом для ручок! І він друкував. А ти формула, формула...
В ответ на: Если хош что бы принтер жил долго не экономь на расходниках.
А він у мене і живе довго! Мій новий картридж коштує рівно 25$. Там 25мл. фарби. Я купую показані вище баночки по 30 гривень. Там 200 грам (не мл). Заправляю картриджі по 45 мл (шприцом - точно). Одної банки вистачає майже на 4 заправки. Різницю відчуваєш? Я порахую. Якщо я заправлю (грубо) 200 мл, то це буде аналогічно... 8 (ВОСЬМИ) оригінальним картриджам. 8 картриджів коштують... 200 (ДВІСТІ) ДОЛЛАРІВ!!! Ще про щось казати? Це мої гроші! Тим більше, що принтеру побарабану. А якість ПОЧАЛА шкандибати тільки після 10...12 заправок. А до цього від оригінального практично відрізнити не можливо було. Я друкую восновному для себе. І цей принтер вже надрукував з десяток дипломних робіт (врахуй скільки там макулатури-чорновиків вилітало). Друкує і на плівках прозорих. І деякі навіть не могли відрізнити від лазерника... А вилетить картридж я піду куплю новий за 25$ і баночку чорнил за 6$ і буду щасливий ще 3 роки.
Короче хош тратити кучу бабок куди завгодно - будь-ласка. Тут спитали - я відповів. А ти тільки фиркаєш і нічого по суті не сказав.
ЗІ: Перефразую одну відому рекламу: "ПРИНТЕР ПОВИНЕН БУТИ HEWLETT PACKARD" і ніщо інше! Звичайно ІМХО.
[Re: ChAO] 24 июня 2004 в 23:31
Для себе я це питання вирішив дуже просто - купив лазерний принтер. Хоча поки що про перезаправку сказати нічого не можу - надрукував лише 1400 сторінок, ще не заправляв.