А підскажіть но мені що за роздрібна торгівля така
29 сентября 2010 в 16:04
Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах, без переваги продовольчого асортименту.
Що за торгівля, така? Де почитати про "неспеціалізовані магазини" що під ними розуміється? І чи попадає людина, на яку відкрито ЧП на єдиному під новий ( можливий кодекс)
Re: А підскажіть но мені що за роздрібна торгівля така
[Re: Myrrzik] 29 сентября 2010 в 16:18
знайшов ось таке: КВЕД 52.12.0 Цей підклас включає: - роздрібну торгівлю в універсальних магазинах широким асортиментом товарів без переваги продовольчих товарів: одягом, меблями, побутовими електротоварами, залізними виробами, косметичними товарами, ювелірними виробами, іграшками, спортивними товарами тощо
Що за торгывля стало зрозуміло. Не зовсім ясно про " неспеціалізовані магазини " , і про " універсальні магазини " Ну і чи попадає людина, на яку відкрито ЧП на єдиному під новий ( можливий кодекс)
Re: А підскажіть но мені що за роздрібна торгівля така
[Re: Myrrzik] 29 сентября 2010 в 16:44
В ответ на: Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах, без переваги продовольчого асортименту.
сам точного определения не знаю, но вот есть у меня клиент с таким видом деятельности, открыл для того, что бы в салоне красоты, где оказывает всякие улуги мог законно продавать еще и расходники всякие по своей тематике
у меня такой вид открыт: писал заявление на ЕН с такой мыслью - просто розничная торговля подразумевает наличие места торговли, либо свое, либо в аренде со всеми атрибутами розничной торговой точки... я же на тот момент торговал "с колес", приезжал к лиенту или у него дома/в офисе или прям в машине у меня я показывал товар, клиент платил и забирал покупку... может я конечно ошибаюсь, но примерно так это себе представляю