В ответ на: Тормозные диски таво. Надо колодки мягкие поставить - "Бест".
відчого вони можуть бути якщо після заміни колодок було все впорядку вібрації небуло
Потомучто диски на "жёстких" колодках имеют дурную привычку коробиться, а поскольку они дорогие и покупка новых не даёт гарантии исчезновения глюка - меняют колодки на "мягкие" (вобще я думаю, что они не мягкие, а более абразивные, чтоли - стачивают эти горбы по мере возникновения).
Вот тебе мой фотоопыт - купил новые диски, новые колодки Дафми, результат через месяц/два:
В ответ на: Почала текти прокладка на бензонасосі, масло почало капати кажуть що це хвороба у таврії, хто як бориться з такою проблемою? ( я розумію що треба міняти прокладку чим краще змастити її щоб знов нетекло??)
Или забить, или раскрутить, намазать герметиком - красный/чёрный. Но это полумеры.
Если хочется результата - нужна шлифовка выравнивание подошвы насоса. Напильником, например. Я стачивал ещё около 1мм толкателя - сильно длинный. Но нужно следить, чтоб тотже миллиметр оставался на максимуме хода со всеми прокладками.
В ответ на: кароче якшо я забю болт на ту вібрацію вона може впливати негативно на інші запчастини тобто шо вона може за собою потягти ще
Есть мнение, что можно отхватить неприятности с бампером и радиатором при торможении двигателем От времени проблема не уйдёт и будет только усугубляться ИМХО.
Помойму оно того не стоит - час (с пивом - два) возни и 30 гривен.
В ответ на: кароче якшо я забю болт на ту вібрацію вона може впливати негативно на інші запчастини тобто шо вона може за собою потягти ще
Всякая вибрация вредна для деталей подвески, шаровые, сайлент-блоки, амортизаторы. Да и ощущения не из приятных. Поставь "мягкие" колодки. Старайся резко не тормозить, диски самопроточатся
В ответ на: тану хлопці мене нервує цей лишній груз на машині неробочий яка там рідина хоть мае бути і куди її заливати???
Якщо дюже нервує - повідкусюй трубки біля фар, витягни в салон, відкрути, пофарбуй та викинь.
Бо воно не просто так витекло, а потріскалось та витекло. Якщо тобі якось пощастить відремонтувати - наступної весни знов зламається. А може й через тиждень.
Нове більше двох років не живе.
Тож варіанти два: або забити, або викинути (циліндри нехай в фарах лишаються).
короче після вчорашньої їзди передумав зменшувати кліренс ...
появилась нова проблема авто їде нормально і тут появляються наглі подьорговання після нажаття на акселератор ,і так 2,3 рази дьорне і переходить і далі вже все ок .Яка причина думаю карб попало щось, томущо недавно їздив на пустому баці так що лампа світилась а в баку в мене багато ггг плаває ,коли приїжав до карбіраторщика він скинув проблему на електроніку ,таке враження що йому було впадло щось робити він навіть незаглянув до нього ,міняв свічки провода всеодно те сама їздити можна але в момент коли ти саме менше очікуєш появляються подьоргування ????????????? що порадите, можливо у когось була така проблема?
Народ появилась проблема ,зранку завожу машину прогріваю і коли починаю скидати підсос до хол. обертів чую стук у моторі він іде синхронно із роботою двигуна чим нижчі обороти тим більший звук звук нагадує глухі удари чимось жилізним у двигуні (??? заміна масла нічим недопомогла . Чи може це бути натяжний ролік або помпа ? хоть звук ніби іде не від них але всеодно може хтось і стикався із цим ??? всім вдячний за відгуки
bayk 09.03.2012 01:48 пишет: Народ появилась проблема ,зранку завожу машину прогріваю і коли починаю скидати підсос до хол. обертів чую стук у моторі він іде синхронно із роботою двигуна чим нижчі обороти тим більший звук звук нагадує глухі удари чимось жилізним у двигуні
Далі що, самим за тебе додумувати? Коли нарешті нагріваєтся стук зберігається чи пропадає? Вижми зчеплення. Якщо стук пропаде - то вали в коробці торохтять. Нормальне явище. Ні помпа ні натяжний стуку не дають, радше завивають.
звук іде самий сильніший у момент прогрітя потім стихає і чим інтенсивніше двигун працює тим менше його чути але взагальному він є постійно ,сцеплення вижимав звук далі є ,
Народ потрібна допомога ) таврія заводиться працює і наблюдаю ситуацію під капотом ,в бензонасосі бензин зменшується ,зменшується аж поки він небуде пустий тоді автомобіль починає глохнути і тут із трубки яка іде від бензинового фільтра до бензобаку починає почучуть текти бензин тоді обороти двигуна за деякий час стають нормальні і все ок ну звичайно якщо машина незаглохла в цей момент ,буває і таке .Ще кругом машини шалено чути запах бензину перевіряв всі зєднання гумових шлангів з жилізними ніби ніде невидно утьечки продував шланг у сторону бензобака нічого недало ,бензонасос заміняв така сама ситуація карб вже декілька раз перевіряли казали проблема не тут думав вже присадку топливної системи заливати незнаю ? хто що порадить може у когось таке було ? мене вже реально така ситуація захарила вже мозги виносить ((((
bayk 03.04.2011 11:54 пишет: кароче якшо я забю болт на ту вібрацію вона може впливати негативно на інші запчастини тобто шо вона може за собою потягти ще
Я забив болт, наскільки негативно вона може впливати не знаю, але двічі міняв диски, супорта, колодки та відповідно шланги, то колодки зношені не рівномірно, відповідний знос дисків (горбами та наче хтось процарапав по колу) та немає тривалості експлуатації.
Коли біля машини смердить бензином потрібно десь шукати його витік, або шланг або бак лопнув... Все то в мене було, бо машині все таки 19 рік пішов. Коли є витік бензину смердить і хапає повітря, відповідно нестабільні ХХ оберти. Так що на яму і копай бо бензин - то небезпечно.