ну во-первых авто было с иностранными номерами не ЕС, а во вторых я же написал что это сказали МЕСТНЫЕ жители, и эти два раза остановки были за 2 недели пребывания там, думаю что не просто так обращали внимание на наши номера просто мне пару знакомых рассказывали как они там поездили, теперь их туда не пускают за боевые подвиги
В ответ на: Да..офісний планктон..сидячи після "тяжкого дня" займається мастурбацією на тему як "супермен-ДАІшник" буде тягати "бидло водія".
І ось..в 18.30..встаючи із за компа...офісний планктон сідає на своє авто..і їде додому зі швидкістю 40 км\год. Бачачи такого лоха..ДАІшник звісно зупиняє планктонця... водій відкриває двері...та на півсогнутих біжіть до інспектора усміхаючись йому та в тремтячих руках передає інспектору права...аби чого не вийшло ж...інспектор дивиться на лоха...і думає... боже..яке воно жальогідне ...віддає права...і каже - більше не порушуй..щоб я тебе тут не бачив...планкотонець щасливий їде додому розповідати жінці як він сьогодні класно з "хлопцями ДАІшниками анекдоти потравив" і вони його відпустили!!
А приходячи додому..планконець сідає за комп’ютер та починає строчити коментарі як потрібно "суперменам-дАІшникам" бити водіїв. Таким чином планкотнець самостверджується...бо знає...що ніколи в житті не зможе відстояти свою позицію на дорозі.. оскільки слабий духом... тому планктонець вибрав сторону сильних на його думку - ДАІшників і він свято вірить що якщо він все життя буде на півсогнутих давати їм права..вони його ніколи не образять
В ответ на: Если остановка незаконна, то давать документы гайцу в руки не стоит, только делать это надо вежливо.
А как "вежливо"? Если "..На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; .." Просто давным давно уже пора отстажировать ГАЙцев по правилам поведения в таких ситуациях. Пару, тройку быкующих обладателей видеорегистраторов проучили бы по цепочке и бы поубавилось.
Редагувати
Відповісти
Цитувати
maxxi
| Анонім
Re: Новые маты ГАИшника в Харькове:
[Re: ASTON] 15 октября 2010 в 14:07
В ответ на:
В ответ на: Если остановка незаконна, то давать документы гайцу в руки не стоит, только делать это надо вежливо.
А как "вежливо"? Если "..На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; .." Просто давным давно уже пора отстажировать ГАЙцев по правилам поведения в таких ситуациях. Пару, тройку быкующих обладателей видеорегистраторов проучили бы по цепочке и бы поубавилось.