autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

ДТП на Леси - Моя аварийная ситуация

Skyratov | СуперСтар **
24 октября 2010 в 09:20
вчера, 23/10/2010г. в районе 22-00 (+-) напротив ЦВК було какое то ДТП. все зеваки перестраивались заранее правее и проезжали со ск. 5км в час рассматривая мельчайшие подробности.
ну в общем как всегда
двигались по направлению Бастионной

мои нервы не выдержали, посмотрел в право - пусто, руль в право. газу... и тут резкий тормоз с права я аж сигнал нажал от испуга.

слава Богу у водителя с права тормоза были в порядке и реакция.

в общем за 3+ года безаварийного вождения - датчик снова сбросил на нуль

перед водителем 10 раз по очереди аварийкой поморгал, стать не стал - не сам ехал, хотя надо было.

я так подразумеваю он выехал с поворота или со стоянки довольно шустро, раз я его не видел .

в общем: зеваки - зло
не теряйте бдительности и внимания за рулем
Stas220 | V.I.P ***
Re: ДТП на Леси - Моя аварийная ситуация
[Re: Skyratov] 24 октября 2010 в 10:15
Бывает!
Может в мертвой зоне был?
Во всяком случае - ты извинился аварийкой, если он не моргал и не сигналил, то все норм.
Просто будь внимательным. Я вон в ветке "давно так не тормозил" побывал вчера в роли тормозящего, но мне захотелось поговорить, и я таки уговорил водителя автобуса сьехать к обочине...хоть он не особо хотел этого.
Ganni | подсевший на форум ***
Re: ДТП на Леси - Моя аварийная ситуация
[Re: Skyratov] 24 октября 2010 в 15:34
Мала місце схожа ситуація... На броварському проспекті рухався в сторону центру. І так як треба було до "Комоду" на Луначарського з"їжджати, вирішив зарання перебудуватись в районі світлофору на перехресті з Визволителів.

Так само подивився в дзеркало (а дзеркала досить інформативні - мертвих зон взагалі нема, сусідній ряд повністю видно): справа пусто, лише через ряд і трохи далі машина. Вмикаю поворотник,перебудовуюсь... І тут повз мене по цьому ряду проноситься якийсь мерс.
Я поняття не маю, де він взявся... І якби фарба на моєму авто була б хоч на міліметр товстішою, бокового чирку було б не уникнути (я звісно трохи утрую)

Я вже коли прийшов в себе, зрозумів, що сталось - Мерс рухався з ТАКОЮ швидкістю, котру я ніколи на вулицях міста не зустрічав. Тобто на вскидку, якщо я рухався десь 75, то він йшов не менше 160 А може й більше
Тобто в момент мого маневру, він знаходився через ряд від мене, а так як там рухався автомобіль, він вирішив не скидаючи швидкість, обійти його зліва

Тому такі ситуації прорахувати взагалі практично нереально
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 40 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2160