А як щодо системи економії палива, яка постійно вимикає/вмикає двигун? Чи не помре він швидко? Просто є загальне правило для будь-якого приладу - найважчі моменти це ввімкнення та вимикання.
В ответ на: А як щодо системи економії палива, яка постійно вимикає/вмикає двигун? Чи не помре він швидко? Просто є загальне правило для будь-якого приладу - найважчі моменти це ввімкнення та вимикання.
А там есть система старт/стоп? Чёт слабо верится. Но если да - то согласен. Лишний гимор может прибавить.
Для водителя все комфортно, но для задних пассажиров вообще - ЖИР!!!! Места там достаточно с головой, мой рост 1.80 и расстояние от колен до отрегулированного вод. сидения хватает с головой, к этому ещё и целый ряд двигается вперед и назад, за счет чего можно увеличить багажник, хотя и его и так хватет
Мав можливість ознайомитись з Венга ще на презентації минулого року - машинка для свого класу просто БОМБА!!! компактна, простора, задній ряд рухається, спинки також нахиляються, багажник теж продуманий декілька-рівневий, за рахунок величезного лобового класне відчуття простору, у вищих комплектаціях є есп, клімат, круїз.
АЛЕ!!!
Коли на неї об"явили ціни, в мене аж щелепа відвисла - в макс.комплектації з бензиновим(!) двигуном 200 з копійками
Я навіть дзвонив дилеру. Там пояснили, що це типу ціни на європейської збірки і як тільки налагодять лінію в Луцьку, то ціна одразу ж помітно впаде.
Ага, аякже! Аж на 10 тис гривень - до 192 тис І це при тому, що найнафарширований дизельний(!) Соул коштував 182 тис. А тут бензинка (яка дещевше аналогічного за об"ємом дизеля десь на штуку-півтори євро) дорожче...
Я також порівнював ціни Соул-Венга в Європі. Скрізь ціни приблизно однакові - ну, на 100-200 євро можуть коливатись. Згідно цих даних, бензинова Венга у макс.комплектації має коштувати десь 170 тис.
Дивився дизельну Venga. - багажник приблизно однаковий з i30/c'eed - підлога в багажнику переставна, висота до кришки у нижньому положенні 54 см, у верхньому - 36 см, у верхньому положенні складені спинки, багажник та вантажний проєм утворюють рівну підлогу. Питання у надійності такого рішення. - в салоні місця дуже багато - я за собою ще можу когось на коліна посадити . Можна підігнати сидіння вперед і збільшити багажник, адже ноги дуже комфортно і глибоко залазять під передні сидіння, але є мінус - занадто пересунувши заднє сидіння вперед потім чорт вилізеш з машини, матерія, яка поєднує сидіння з багажником якось "неестетично" складається при пересуванні - якщо постійно совати не відомо скільки проживе. - немає тунеля посередині - класно але за рахунок чого це зробили? - "еко-пакету", як і сказано у прайсі, для дизеля нема, але навіть для бензину цей "старт/стоп" можна вимкнути. - подивитись чи є кнопка запуску двигуна забув - у base та навіть mid немає USB - Васадзе жлоб - 6МТ якась трохи дивна - не така чітка як 5МТ (яка стоїть на бензині), принаймні мені так здалось - потрібно буде з'ясувати це питання для i30 - спереду місця теж багато, та й подобається мені ця мінівенівська посадка - все ця краса стала можливою за рахунок значно меншого капоту (у порівнянні з c'eed/i30) - виникає питання чим пожертвували заради компактності? - машинка дуже сильно розхитується якщо посоватись на водійському місці - ніде раніше такого не помічав (виникає враження, що займатись сексом в ній небезпечно - можна і перевернутись )
Резюме: дуже непогане авто, але дуже дороге - якщо скинуть ціни до нормальних (-$2000), завезуть дизель mid і не будуть жлобитись на USB, можна буде брати.
- у base та навіть mid немає USB - Васадзе жлоб Резюме: дуже непогане авто, але дуже дороге - якщо скинуть ціни до нормальних (-$2000), завезуть дизель mid і не будуть жлобитись на USB, можна буде брати.
Да что там отсутствие USB в base, в mid'е всего 2(!) подушки безопасности! И это при цене в 170к грн! Вот объясните мне, каким талантливым продавцом КИА нужно быть, чтобы суметь красиво ответить на вопрос любознательного покупателя, почему корейский автомобиль, оснащенный всего 2-я эйрбегами и без системы курсовой устойчивости, стоит на 700 уе дороже японской Хонды Джаз, уже оснащенная в базе 6-ю эйрбегами и системой курсовой устойчивости? Аргументировать тем, что Джаз собирается в Китае, а чудо-Венга - в Словакии? Или, например, top Венги дороже на 1куе той же Хонды, у который ко всему прочему есть еще и приятный бонус в виде панорамной крыши. Короче говоря, цены на сабж - бред сивой кобылы и объяснению не подлежат. Ей бы на 25-30к грн дешевле стоить, тогда люди будут брать, а так -
Задумка неплохая, пока в моей Авце масла меняли - полазил по Венге этой на Столичке. В целом понравилась, на ценник не смотрел, ибо покупать что-то новое в ближайшие лет пять-семь не собираюсь, а там - чи ишак здохнет, чи царь ласты склеит ...