Працюю в компанії де за довіреністю воджу службове авто. Працівники транспортного відділу всі в один глос після одруження і, відповідно, зміни прізвища говорять що міняти права треба. Муж кажуть що не зобов'язана... а хто знає правду? В законодавчих нюансах розбиратись тяжко (ібо в душі блондинка). Хто може стикався недавно - міняти чи не міняти? Можливо, достатньо возити з собою свідоцтво про одруження (копію)?..
А чому? Якби то змінити що раз плюнути... Прописка ж то в мене не київська, щоб поміняти тра їхати в своє МРЕВ по місцю проживання. Та й сумнівно що в той самий день дадуть нові... А моя робота - щодня за кермом. Не маю змоги задоволення навіть на 2 дні розтягнути, не те що місяці.
до момента совершения ДТП/нарушения ПДД... На какую ФИО(бывшую или "настоящую") должен гаец выписать протокол? Списывание бензина под "?". По приказу управляет автомобилем Иванова (ибо поменяла фамилию на такую). А по путевым управляла Петрова. (я понимаю, что это теория, которую моно заменить практикой путем замены путевых - но непорядочек).... Короче - ездить можно, но может аукнуться...