Можно я тоже примажусь? =) тоже инетерсуют варианты на НГ.
В Карпаты на НГ пугают цены (ну прежыть это можно)... и очереди на подъемники - толпы народа итд =( - так ли оно на самом деле? (расматриваю жилье возле буковеля и катание - там же).
Мене теж цікавить така тема ,хочу кудись на дня 3 максимум рванути,якщо в Карпати то там на новий рік все забито нормальне давно і є нюанс ,всі пропонують тури мінімум на днів 5,а що там робити 5 днів якщо ти не лижник?І тут Крим радять вище ,а що там робити взимку? Та і на три дні туди їхати напевне смислу нема,може ще я якісь цікаві варіанти?
В ответ на: Мене теж цікавить така тема ,хочу кудись на дня 3 максимум рванути,якщо в Карпати то там на новий рік все забито нормальне давно і є нюанс ,всі пропонують тури мінімум на днів 5,а що там робити 5 днів якщо ти не лижник?І тут Крим радять вище ,а що там робити взимку? Та і на три дні туди їхати напевне смислу нема,може ще я якісь цікаві варіанти?
В Карпатах для не лиже-бордистів ще є мінеральні істочники, водоспади, в берегово - гарячий басейн під відкритим небом з мін джерел. Також - замки, катання на конях/санях, походи в гори ітд Є вузько-колійка - карпатський трамвай - в вигоді - теж дуже круто! І просто дуже красива природа і люди дуже привітні... реально круто! (був там в літку і взимку - цікаво і красиво в обидві пори = але в зимку ЛИЖЕБОРД-и наше усьо =) )
У відповідь на: Мене теж цікавить така тема ,хочу кудись на дня 3 максимум рванути,якщо в Карпати то там на новий рік все забито нормальне давно і є нюанс ,всі пропонують тури мінімум на днів 5,а що там робити 5 днів якщо ти не лижник?І тут Крим радять вище ,а що там робити взимку? Та і на три дні туди їхати напевне смислу нема,може ще я якісь цікаві варіанти?
а наче нема що робити 5 днів в Карпатах Ну як мінімум відпочивати, а як максимум подивитись багато цікавого, гори, сніг, повітря, глітвейн, шашличок то що ... Зауважу що я не катаюсь ...
як не парадоксально але в Кріму в зимку дуже гарно, як правило набагато тепліше чим в інший частині України. Теж само як минімум відпочивати, дивитись на море, дигати повітрям то що ... Як максимум подивитись багато цікавого ....
3 дні мало, хоча наприклад я їздив на 3 дні, це краще чим бути вдома. 3 дні відпочинку в Криму, або в Карпатах це краще чим там не бути. Звісно краще як мінімум 5 днів.
На НР так же буде повно народу в Львові. Багато садив різних обл. пропонують святкування і відпочинок.
В Карпатах для не лиже-бордистів ще є мінеральні істочники, водоспади, в берегово - гарячий басейн під відкритим небом з мін джерел. Також - замки, катання на конях/санях, походи в гори ітд
В ответ на: Мене теж цікавить така тема ,хочу кудись на дня 3 максимум рванути,якщо в Карпати то там на новий рік все забито нормальне давно і є нюанс ,всі пропонують тури мінімум на днів 5,а що там робити 5 днів якщо ти не лижник?І тут Крим радять вище ,а що там робити взимку? Та і на три дні туди їхати напевне смислу нема,може ще я якісь цікаві варіанти?
В Карпатах для не лиже-бордистів ще є мінеральні істочники, водоспади, в берегово - гарячий басейн під відкритим небом з мін джерел. Також - замки, катання на конях/санях, походи в гори ітд Є вузько-колійка - карпатський трамвай - в вигоді - теж дуже круто! І просто дуже красива природа і люди дуже привітні... реально круто! (був там в літку і взимку - цікаво і красиво в обидві пори = але в зимку ЛИЖЕБОРД-и наше усьо =) )
Не согласен! Можно найти занятие хоть на 10 дней! Дня 2-3 можно отдать отсыпанию и чревоугодию. По вечерам - прогулки к живописным местам. Затем поразузнать - где какие интересности есть в радиусе 50 - 100 км. и порулить туда. Например БУКОВЕЛЬ, даже не лыжнику будет интересно провести там пару часов. Работает подъемник для пешеходов, можно подняться посмотреть на горы. Яремче - Ворохта - то же самое. И подъемники и прогулки и базарчик сувенирный (правда дорогой). Косив - сувенирный базар. Коломыя - музей пысанки. Яблуницкий перевал. Да просто на лошадях по горам покататься или на санях... и.т.д.