А я думаю, что это не одно и то же: "автостоянка" как объект и "стоянка" как процесс. В кабминовских Правилах - речь о "автостоянке" как объекте, а в Правилах Киеврады - паркування есть "стоянка" как процесс:
Паркування автотранспорту - тимчасова стоянка автотранспорту у відведених або спеціально обладнаних місцях для паркування автотранспорту , визначених органами міської влади, без відповідальності за збереження транспортного засобу або з такою відповідальністю, якщо можливе оснащення місць для паркування необхідним обладнанням.
(Рекурсия, однако
)
Спеціально обладнані місця - це місця для паркування транспортних засобів, розміщені за межами смуг руху проїжджої частини доріг та обладнані дорожніми знаками, мають розмітку, обладнані спеціальними технічними пристроями /огорожею, в'їзними та виїзними бар'єрами, шлагбаумами, приміщеннями для охоронців тощо/, які можна використовувати для запобігання викраденню транспортних засобів.
(По описанию подойдет ко многим стоянкам)
Оператор:
- не несе відповідальності за охорону транспортних засобів, припаркованих в місцях платного паркування, що ним експлуатуються, якщо це не входить у перелік додаткових послуг, що ним надаються.
ИМХО если в договоре явно не промисана матответственность, то могут отмазаться
Хотя договор называется "Про надання послуг зберігання трансп. засобів на автостоянці "... Опять-таки "зберігання" и "охорона" - одно и то же или нет?
Короче, буду настаивать, чтоб сцылку на "Правила парковки" Киеврады заменили сцылкой на "Правила зберігання на автостоянке" Кабмина. А если откажутся - придется
хз последняя стоянка с матответственностью в окрУге была!
Подземные в два раза дороже. Дешевле КАСКО и оставлять под домом. Дешевле, если не считать нервов и времени на
, страховые, экспертизы, ...
Или жаловаться в Киевраду? В списке платных парковок ведь их нет. А потом зеркала отломают и дворники сопрут и сошлются на те же "Правила зберігання". Там есть пару дурацких пунктов про то, что дворники и зеркала надо снимать, на ручнике/передаче оставлять нельзя (кирпичами, что ли?) Правда, и для автостоянки там столько обязанностей, что все выполнить невозможно
Змінено Shura111 (19:06 16/07/2004)
![Редагування](/images/edit.gif)
Редагувати
![Відповісти](/images/reply.gif)
Відповісти
![Відповісти](/images/quote.gif)
Цитувати