Конкретнее - нужны "филенки" (панели) двух правых дверей.
Был на Перова - по 90 грв. любые.
Был в Укравтозапчастыне - есть только для передней правой двери - 69 грв.
Вопрос - где лучше брать? на что стоит смотреть? все ли они делаются из одной и той же стали и какие возможны подвохи?
1. Камазівські НЕ БЕРИ! Сталь паршива, ржавіє.
2. Обов`язково чорна запечена грунтовка (ну, заводську від кустарної завжди відрізнити можна). А чорна - так вони всі такі. Нормальний майстер все-рівно її потім буде знімати і грунтувати під твій колір.
69 грн, імхо, нормальна ціна. Але я би ще по оголошеннях глянув.
3. Взяти б/у двері. Тут точно заводська сталь. Дивитись, щоб не гнилі. Легку ржавчину майстер зніме.
NetGuy: 1. Камазівські НЕ БЕРИ! Сталь паршива, ржавіє.
Які в них зовнішні особливості? Щоб знати як відрізнити...
NetGuy: 2. Обов`язково чорна запечена грунтовка (ну, заводську від кустарної завжди відрізнити можна). А чорна - так
Як кустарність можна виявити?
NetGuy: вони всі такі. Нормальний майстер все-рівно її потім буде знімати і грунтувати під твій колір.
69 грн, імхо, нормальна ціна. Але я би ще по оголошеннях глянув.
3. Взяти б/у двері. Тут точно заводська сталь. Дивитись, щоб не гнилі. Легку ржавчину майстер зніме.
Показати можу, а описати словами нелегко
Звичайне покриття грунтом від заводського відрізняється, так само, як відрізняється заводське пофарбування авто від "гаражного". Якщо не хочеш помилитись, то, думаю, краще довірити покупку майстрові. Або хоча б у нього все випитати - думаю, він зможе це показати на прикладах.
Камазівська сталь, гммм... , як би це сказати.... не така щільна на око Фактура відрізняється.
Хоча в мене двері праві сАме камазівські. Хлопака, що в`їхав в бік мому авто їх привіз, а я вже плюнув був на то все. Бо, як в відомому жіночому анекдоті "... з мужчиною іноді простіше переспати, ніж пояснити, чому ти не хочеш цього робити". А він мене вже замордував був.
Так вот - другий рік і ніби без проблем. Правда майстер хороший робив, а це також важливо.