Потрапив в ДТП, авто не підлягає ремонту, страхова каже, що виплатить лише 75%, від ринкової ціни авто! Чому не 100%? Підскажіть будь ласка, що робити!
В тому то й річ, що в одному пункті написано, якщо автомобіль не підлягає ремонту, виплачується ринкова ціна авта, а в іншому, що при виплаті суми виплачується за письмовим узгодженням лише 75 %, чому так навіть не знаю! Можливо в когось була така ситуація, можить пояснити чому так!
По-моєму взагалі так і прийнято в усіх страхових що при тоталі(чи викраденні) виплачується 75% ринковвої вартості, а далі якщо авто є то можна продавати на запчастини і щось ще повернути.
Доречі в самого саме така страховка. Можу глянути шо в договорі написано.
В ответ на: Якщо можеш глянь будь ласка! Я буду дуже вдячний!
Глянув. Дійсно щось написано про 75% відшкодування(не конкретно при ТОТАЛІ а просто від суми ринкової вартості втрат). Договір дуже великий і заплутаний, зараз перечитати не зможу.
Не всегда ведь остатки тянут на 25% от стоимости авто. Хитрый однако пункт договора. А Альфа не хочет себе забрать авто (считай, свести с перекупом, который заберет машину) и выплатить рыночную стоимость за минусом франшизы по тоталу?
Навіть не знаю, якщо вони заберуть, чи це буде вигодніше для мене? Можливо краще щоб виплатили 75%, а залишок авта продати, можливо сума буде більшою, ніж вони заплатять всі 100% з забратим автом!