autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Ужгород - Н.Волинський (звіт)

GAMER | энтузиаст ***
22 июля 2004 в 18:22
Зробив був недавно тур по північно-західній Україні на Славці.
Хочу поділитися спостереженнями.
Отже, шлях Ужгород - Новоград-Волинський.
Їхав у суботу. Виїхав з Ужгорода в 5.30 ранку. Дорога до перевалу була
місцями дуже хороша (там де македонці нову дорогу роблять), а
місцями поганенька (де навмисно не ремонтували, щоб потім на неї добре
покриття класти). На Закарпатті ремонтують багато мостів (здається, що всі -
розширяють для нової дороги). Тому ранковий виїзд себе виправдав, оскільки вдень там реверсний рух,
і приходиться постійно стояти. Дорога в основному з двох полос, тому ганяти не було де, крім того
багато віражів.

Оскільки через перевал їхав вперше, то зустрівся один прикол. На одному затяжному нерізкому
підйомі злякався, що "щось тяне слабо" Подім дійшло, що не на рівнині їду.
На мою думку, дороги на Закарпатті кращі, ніж на Львівщині (хоча
очікував на протилежне). Від Миколаєва (Льв. обл.) до Львова вже дорога 4-х полосна,
там уже відпочівав. Львів обїхав по обїздній. Враження від Ужгород-Львів такі: Якщо пишуть обмеження 10-30 км, то так і їдьте,
це означає що там ремонтують дорогу і великі вибоїни. Ще одне зауваження: при заїзді/зїзді з нового македонського
покриття, можуть бути різкі перепади, треба бути обережними.

Далі, Лвів-Рівне. Оскільки дорога була незнайома, то їхав не дуже швидко, слідкував за знаками.
Чомусь ділянка Львів-Рівне здалася найтяжчою. Дорога більше 2-х полосна, але ближче до Рівного зустрічається і 4-х полосна.

Рівне-Н.Волинський. Відпочивав Дорога 4-х полосна (хоча місцями ремонтують, тому є така що по зустрічній смузі в двох напрямках їдуть.)
Населених пунктів більше на синьому фоні. На Житомирщині більше на білому.

Загальні враження від дороги. Чомусь в той день було багато працівників ДАІ на Закарпатті. Мабудь був якийсь рейд.
Загалом про пости попереджали зустрічні автомобілі, тому був завжди акуратний. Хоча старався їхати в межах норми.
Біля Дубно, коли обідав на обочині підїхали Даішники, спитали чи нема проблем. Був щиро вражений

Будуть якісь питання - відповім.
110217L | опытный писатель ****
Re: Ужгород - Н.Волинський (звіт)
[Re: GAMER] 22 июля 2004 в 20:13
З почином Вас, добродіє!
А деж розповідь про місцеві визначні місця?!
На мій погляд дороги-шляхи на Закарпатті дійсні кращі ніж на Львівщині-Рівнинщині, а природа-пейзажі, тут як кажуть двох думок бути не може, з ностальгією згадую подорож минулого року на Закарпаття...
GAMER | энтузиаст ***
Re: Ужгород - Н.Волинський (звіт)
[Re: 110217L] 23 июля 2004 в 16:21
В ответ на:

З почином Вас, добродіє!
А деж розповідь про місцеві визначні місця?!
На мій погляд дороги-шляхи на Закарпатті дійсні кращі ніж на Львівщині-Рівнинщині, а природа-пейзажі, тут як кажуть двох думок бути не може, з ностальгією згадую подорож минулого року на Закарпаття...

Ну про тур я загнув, знаходився під враженнями інших описань. Просто їхав до родичів, то й круг зробив. Цікаво було те, що ніхто мене так швидко не чекав, думали, що я довше їхатиму.

Ще одне зауваження. В місцях де нове македонське покритття, дуже різкий перепад між дорогою і обочиною. Треба бути обережними. Я якось був їхав кілометрів 5, щоб нормально на обочині стати.
Змінено GAMER (16:31 23/07/2004)
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 931