autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Н.Волинський - Ковель (звіт)

GAMER | энтузиаст ***
23 июля 2004 в 16:59
Продовжу описання свого маршруту. Тепер Н.Волинський - Ковель.
Фактично до Н.Волинського ще 42 км їхав, і після Ковеля десь 35 км.
Отже, виїхав у 5.15 ранку, щоб проїхати Рівне, коли машин було мало.
Їхав у пятницю.

На Житомирщині в таку рань виганяють на пасовище корів, тому в населених пунктах треба було "пролазити" через стада.

Н.Волинський - Рівне, приємна дорога без особливих пригод. 4-х полосна, досить вільна від машин в той час.

Оскільки в Рівному на Луцьк не було обїздної, прийшлося їхати через місто. Спочатку планував їхати через центр напряму. Але в останній момент повернув за показчиком напрямку Луцк. Тому зробив трохи круг. Здається мені, що краще було б їхати напрямки через центр, тим більше, що в таку рань машин було не густо. В одному місці проскочив був поворот, бо не було показчика.

Після Рівного на Луцк дорога теж нормальна. Місцями 2-х полосна, місцями 4-х полосна. В одному місці даішник біжав через дорогу щоб спиняти когось, думав, що мене, але виявилося, що кримскього мікрика.

На Ковель у Луцку є обїздна, так що в місто заїзджати не прийшлося. Обїздна йшла через населенні пункти, тому були обмеження швидкості. На виїзді з Луцка чергував пост ДАІ.

Луцк - Ковель, теж нормальна дорога, правда помітив деякі розбіжності з картою. Не всі залізничні переїзди були вказані.

В Ковелі треба було їхати на Брест, але повернув не на ту дорогу. Одразу здогадався, що не туди, перепитав, і поїхав далі. Дорога на Брест доволі вільна, машин не густо. В основному білоруси їздили.

Будуть питання - відповім.
nope | ***
Re: Н.Волинський - Ковель (звіт)
[Re: GAMER] 23 июля 2004 в 18:41
В ответ на:

Здається мені, що краще було б їхати напрямки через центр, тим більше, що в таку рань машин було не густо.

В Рівному не варто їхати через центр. В центрі заборонено рух, в бізнес-час є постійно.
Перед центром міста (орієнтир - новий собор по праву руку) звертаєш направо і прямо аж до луцького виїзда.

В ответ на:

На Ковель у Луцку є обїздна, так що в місто заїзджати не прийшлося. Обїздна йшла через населенні пункти, тому були обмеження швидкості. На виїзді з Луцка чергував пост ДАІ.

В Луцьку аналогічно, є один поворот направо. Через місто коротше на 10 км, я замірював
GAMER | энтузиаст ***
Re: Н.Волинський - Ковель (звіт)
[Re: nope] 26 июля 2004 в 15:32
Отже добре, що в Рівному через центр не поїхав. Хоча на картах-схемах - там показано дорогу жовтим кольором. Дивно...
Autoua.netФорумАрхів автоподорожей

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1004