В ответ на: если пешики стояли на тротуаре, то ничего зазорного в том, что бы на льду не вытормаживаться в левом ряду - нет. Даже по ПДД водитель не обязан останавливаться, если пешеход на тротуаре стоит. В общем, у полковника своя правда, у ТС своя. Так как всё закончилось всего лишь устным замечанием, не вижу повода для флейма
Если так, то имеет место наезд с попыткой развода со стороны полковника... Что же тут хорошего и нормального?
В ответ на: Таки не зря говорят, что протирать только номера - не к добру Надо либо не трогать уже, либо мыть всю машину
А почему? Действительно интересно - я вот иногда номера протираю, чтобы видели , а о том, что мыть их можно только в комплекте с машиной, - первый раз слышу.
В ответ на: ещё один нарушитель плакаться пришёл.....
Такое вот чудо обогнало меня, када я пропускал пешика, и чуть не размазало того (пешика) по асфальту. Вот было желание тоже догнать и вломить обьяснить человеку, что он неправ
Я того суперба бачив минулого тижня у Львові, стояв на світлофорі біля податкової (на Стрийській), переді мною бусік Транспортер взяв і тупо поїхав на червоне (хоча до того стояв вже), а суперб за мною був, так він рулив рулив і догнав того бусіка на Луганській, і теж довго йому через вікно щось кричав, але бусік забив і звернув на Козельницьку. Той полковник не мав вибору, і поїхав далі, хоча видно було по тому, що притормозив сильно, що хотів з тамтим пішки поговорити. Цікаво хто ж то такий. Треба би номер запам'ятати на всяк випадок, їх тут мало, хоч буду оминати )))
Хоча я й за дотримання всіх правил, стараюся принаймні... А пішоходів там реально важко пропустити (на Княгині Ольги на спуску), особливо якщо слизько, а сьогодні то взагалі не даю ради зупинитися ні перед чим ))) Хоча вже тягнуся 10-20 км на годину, слизько ужас просто.
В ответ на: ...переді мною бусік Транспортер взяв і тупо поїхав на червоне (хоча до того стояв вже), а суперб за мною був, так він рулив рулив і догнав того бусіка на Луганській, і теж довго йому через вікно щось кричав...
Цікаво хто ж то такий. Треба би номер запам'ятати на всяк випадок, їх тут мало, хоч буду оминати )))
Нуачо сам не вышел не поговорил с водятлом бусика? СуперБ он будет "оминати"! Неадекватов таких на бусах оминай!