autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
GAMER | энтузиаст ***
Ковель - Ужгород (звіт)
26 июля 2004 в 16:08
Продовження звіту. Тепер Ковель - Ужгород.
Отже виїхав я за звичкою о 5.15 ранку.Вівторок.
Зранку так замерз, що навіть тепло вмикав .
На відміну від Житомирщини корів виганяють на пасовище значно пізніше.
Отже до Ковеля доїхав нормально, а самКовель обїхав по обїздній, трохи далі, але спокійніше.

Оскільки чомусь не хотілося їхати через Червоноград, то зробив трохи круг і поїхав на Горохів. (Чому я туди поїхав, я досі не можу зрозуміти , далі і гірше). Отже до Горохова з Ковеля йшли прості внутрішньообласні дороги, але машин на них було небагато. Надто не ганяв, але постів не бачив. Оскільки за Володимиром-Волинським звернув не на ту дорогу, якою треба було їхати на Львів, то орієнтувався по карті, бо показчиків напрямку на Львів не було.

На границі між Волинською та Львівською обл. чергував пост. Крім того біля них було обмеженя 40. Я стільки ж біля них і проповз. Мене аж на сміх розібрало . Трохи був поплутав у Камянці-Бузькій, бо там є один прикол. Напрямок на Львів показано прямо, а там цегла і на проході загородження. Тому прийшлося попитати людей трохи.

До львівської обїздної дорога була більш-менш нормальна. А там виїзд на Київ-Чоп. Знову ж таки на Львівщині дороги гірші, як на Волині.

Після Стрия ведуться ремонтні роботи, тому треба бути уважними. Взагалі у бідній день, після Львова в напрямку Стрия їздить багато вантажних машин з піском та різним подібним матеріалом. Багато пилу.

Перевал ремонтують македонці, але це вже я описував в інших звітах.

Висновки такі: якщо є можливість, Закарпатський перевал проїзджати рано вранці, поки македонці сплять .

Все. Будуть питання відповім.
Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 27 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 855