Фильтр нулевого сопротивления сам по себе толком ничего не даст максимум 2-3 % прироста мощности. Его целесобразно использовать в комплексе: 1. спортивный распредвал 2. разрезная шестерня 3. прямоточный глушитель 4. полировка каналов головы, а так без этого всего
Полностью согласен с Bes_2000, но если не жалко денег то ставь хуже от этого точно не будет...разве, что незначительно увеличится шум двигателя...(хотя может то просто фильтр такой был)
Ну от, "а навіщо нам весь цей тюнінг в зоопарку?". Я бачу сенс в спортивних приблудах ЛИШЕ У ВИПАДКУ ПОВНОГО ТЮНІНГУ - від системи впуску, через зміну фаз, трам-та-ра-рам до спортивного випуску (не плутати з "прямотоками", які продаються на базарі і знатно ричать). Від самого по собі фільтра толку 0,01 в кращому разі. Ти в дитсадок сходи (ццц.таврія.орг.уа) - там тобі все розкажуть про користь фільтрів, прямотоків, розрізних шестерень. І про таврії з двигуном 1,1, які їздять 180 км/год Після цього твоя зубила різко почне їздити 200
..не потеме немного..но в таврии сильно врёт спидометр...у меня дружбан на таврии 140 летает постоянно, говорит, что если дорога отличная 170...оказалось, что его 170 это вазовские 150...а реально это 135 ))
Що за наїзди не в тему? сині пісялки це прерогатива зубил, і не треба благородних Таврів сюди плести. хоча на тавросайт для загального розвитку сходити варто - ми вже зрозуміли всі переваги і недоліки "спортфільтрів" і знайшли свій оптимальний варіант
пройшло з часу публікації мого топіка - тільки тепер появився!
Знаю я ваш фільтр - кастрюля для борщу. Бачив
А от з синіми пісялками ти ну абсолютно неправий! Достатньо приїхати до Мі100 і глянути на сині піс... та які вони пісялки, навіть не знаю, як назвати - сині ... ммм... ну, добре, супермегасиніпісялки тавроАндрія - і все одразу стане зрозуміло, хто є куди Моя скромна зубила навіть поруч не валялася, хіба тихенько в куточку
ПС. Але вже ні, не курить. Бо я вчора таки масловідбиваючі ковпачки поміняв. І компресія 12-12-12-12 Це після 160 ткм і 16 років - я в шоці! Що я роблю з нею не так?
Когда у меня была Таврия, я тоже мучался вопросами, а не такой ли п@#дливый у меня спидометр, как на зубилах... Оказалось - нет. Мои 160 км/ч были точно такими же как и на Пассате В3 едущем сзади. И я и пассат были на стандартной резине и сами машины полностью стандартные.