В ответ на: А по-друге, останнім часом уже не раз помічав, як трамваї не чекаючи ЖОВТОГО тупо валять на червоне світло в центрі (про те, що вони виїжджають на зайняте перехрестя уже просто не починаю розповідати)
никогда не замечали такие штуковины висящие над рельсами с бело-желтыми(без красного, желтого и зеленого) огоньками? от тут верхний, крайний справа - так вот это СВЕТОФОР для трамвая
ніпавєріш, у Львові в центрі таких немає. Хіба може при виїзді з депо. У нас майже всюди трамваї їздять по дорогах разом із машинами, тому у них немає потреби
я намалював стандартну ситуацію на цьому перехресті, і дуже часто коли я там стою першим на світлофорі то маршрутка справа старається стартанути швидше за мене щоби мати перевагу в пів-борту - в такому випадку вони завжди перестроюються так що непропустити неможливо. Звідси я й зробив висновок що водій маршрутки в даній аварії винуватий.
В ответ на: а кто то с этим спорит? мне как то странно было читать: "трамвай валит на КРАСНЫЙ"... ну хоть бы ужо на "запрещающий сигнал"... не так ли?
Дык может, если своего светофора нет
а таг быват?
Я больше скажу. Дегтярёвская, поворот на Танковую и в сторону Лагерной. Если ехать в сторону проспекта Победы, там обычный светофор для автомобилей, а правее (трамвайные пути справа от проезжей части) светофор для трамваев, но обычный цветной
трамваї у Львові це взагалі якби особливий вид транспорту. А ще трамвайна колія всюди, яка виступає сантиментрів 20 над бруківкою, оці гарні 2 стальні полоски, як же ж гарно було згадати рідне місто і як ти його любиш сьогодні коли треба було перестрибнути ці колії. А на бруківці сніг-сніг, а ти їдеш фіг зна як бо потрібно перестрибнути колію, їдеш, крутиш прямо а ідеш бозна куди і ззаду так їдуть, і спереду, і всі-всі тепло згадують вулицю городоцьку Досі не вмію грамотно без заносу коли сніг на дорозі перестрибнути наші трамвайні дорожки.
Я вообще понял, что по Львову надо ездить или на "горбатом" "Запорожце" (с его габаритами, сцеплением задних колёс с дорогой и клиренсом), или на джипе среднего размера и меньше... Кстати, там как раз один из самых многочисленных клубов любителей "Горбатых"
В ответ на: з неофіційних джерел - протокол склали на трамвайщицю. Не дала закінчити приїзд перехрестя. Отаке
гиииии, жесть. Маршрутка повинна була їхати першою або сильно останньою, бо відкинуло її на дофіга метрів, якби були авто поруч в сусідній смузі то стояло ще б одне-два авто. А там в нас одна маршрутка і одне БМВ невідомої моделі. І все. А це ранок, коли на цьому перехресті завжди зайняті 3 смуги впритирку. Якщо водій трамваю не дала закінчити проїзд перехрестя - то маршрутка повинна була на цьому перехресті стояти. А якщо маршрутка несподівано виїхала на те перехрестя - про що свідчить що її відкинуло метрів на десять, то тоді водій трамвая в даному випадку не винен.
В ответ на: з неофіційних джерел - протокол склали на трамвайщицю. Не дала закінчити приїзд перехрестя. Отаке
гиииии, жесть. Маршрутка повинна була їхати першою або сильно останньою, бо відкинуло її на дофіга метрів, якби були авто поруч в сусідній смузі то стояло ще б одне-два авто. А там в нас одна маршрутка і одне БМВ невідомої моделі. І все. А це ранок, коли на цьому перехресті завжди зайняті 3 смуги впритирку. Якщо водій трамваю не дала закінчити проїзд перехрестя - то маршрутка повинна була на цьому перехресті стояти. А якщо маршрутка несподівано виїхала на те перехрестя - про що свідчить що її відкинуло метрів на десять, то тоді водій трамвая в даному випадку не винен.
а якщо трамвай не стояв на червоне, а їхав без зупинки, бо засвітилося жовте, а маршрутка на своє черввоніюче жовте? Власне на це схоже, бо удар був доволі сильний.
Я не люблю, шо одних, шо других. Але після репортажу в новинах, де представник львівелектротрансу завзято погрожував підрахувати збитки від простою трамваїв і змусити винуватця заплатити... иии... ну оце просто задовбало. Коли вони стоять через вимкнення світла, блокуючи рух машин у всьому центрі - вони нікому не завдають збитків?