В ответ на: А я добровільно не пробую на смак те, що на запах не подобається. Подивився декілька трейлерів... І замість походу у кіно, перечитав ще раз Граф "t" Такий от мовітон.
Ну шож. Остаеццо тока завидовать. Я таг не могу, мне надо полностью увидеть-прочитать произведение чтобы оценки давать. Сичас от мучаю "Чорного ворона" Шкляра. Заставляю себя читать по полстраницы в неделю, периодически борясь с желанием запустить мобилу(с которой читаю сей "твир") в стену... но выводы буду делать после асиливания последней страницы.... А от так бы сходу взять и обосрать... класс
В ответ на: А я добровільно не пробую на смак те, що на запах не подобається. Подивився декілька трейлерів... І замість походу у кіно, перечитав ще раз Граф "t" Такий от мовітон.
Ну шож. Остаеццо тока завидовать. Я таг не могу, мне надо полностью увидеть-прочитать произведение чтобы оценки давать. Сичас от мучаю "Чорного ворона" Шкляра. Заставляю себя читать по полстраницы в неделю, периодически борясь с желанием запустить мобилу(с которой читаю сей "твир") в стену... но выводы буду делать после асиливания последней страницы.... А от так бы сходу взять и обосрать... класс
Навіщо ви себе так мучите? З таким темпом у наступному році ви ризикуєте забути те, що читали у цьому...
А якщо серйозно, то десь із початку ви не вірно зрозуміли мої букви у словах, бо я ніде не спорожнявся на фільм, а висловив свою думку про те, що візуальним рядом важливі моменти суть книжки Пєлєвіна не можливо розкрити.
Це тільки мої переконання, нікому їх не нав"язую... Не розумію тільки чому декому, як виявляється, вони дуже важливі...Може хтось зараз приказку якусь підтягне і підніме свою самооцінку ще трохи вниз. Я ж процитую одного із класиків стільникового зв"зку: "...Ваш дзвінок дуже важливий для нас...".