Кажется была 21, но что-то я ее найти не могу... Я не пил и не
Без ОСАГО эксплуатация запрыщена.
Стаття 21. Забезпечення обов'язковості страхування цивільно-правової відповідальності
21.1. З урахуванням положень пункту 21.3 цієї статті на території України забороняється експлуатація транспортного засобу (за винятком транспортних засобів, щодо яких не встановлено коригуючий коефіцієнт в залежності від типу транспортного засобу) без поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, чинного на території України, або поліса (сертифіката) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, укладеного в іншій країні з уповноваженою організацією із страхування цивільно-правової відповідальності, з якою МТ СБУ уклало угоду про взаємне визнання договорів такого страхування.
у меня как получилось,- машину зарегистрировал на 5 день после покупки. До регистрации ездил без ТО и ГО. За это время был четырежды остановлен ГАИшниками, в 4-й раз спросили про полис ГО. Я ответил что машину еще не зарегистрировал, а поэтому не уверен что страховку выпишут на временные номера. ГАИ сказал - а если дтп, то шо будете робыты? И попрощался. Я и призадумався, поехал и сделал страховку. Договорились что пока впишут номер кузова, а потом когда получу номера перезвоню и они впишут себе в базу, а я себе в полис. Когда получал талон ТО в МРЕО - уверили что без него вобще-то можно ездить 10 дней.
В ответ на: Когда получал талон ТО в МРЕО - уверили что без него вобще-то можно ездить 10 дней.
Без талона - да, без ОСАГО - нет. Ведь именно суть ОСАГО в том, чтобы была застрахована, прежде всего, имущественная финансовая ответственность перед другими участниками ДД в случае ДТП.
В ответ на: в МРЕО - уверили что без него вобще-то можно ездить 10 дней.
Правильно уверили.
Засіб, перереєстрований у зв'язку із зміною номерних знаків чи переобладнанням (зміна марки, моделі, складових частин, що мають ідентифікаційні номери) та зареєстрований новим власником, подається для техогляду в 10-денний строк від дня реєстрації або перереєстрації підрозділом Державтоінспекції.