autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

Обслуговування ГБО другого покоління. Розкажіть чайнику.

rangel | энтузиаст ***
20 марта 2011 в 11:51
Розкажіть, плз, регламент обслуговування ГБО другого покоління. Бо як при покупці поміняли фільтри, так ніхто туди й не дивився, а накатали вже тис 20

Одним словом, розкажіть про періодичність робіт, порядок цін. Ну і окремо буду вдячний, якщо порадите хороших газовщиків не дуже далеко від Теремків
gura | Достоевский *
Re: Обслуговування ГБО другого покоління. Розкажіть чайнику.
[Re: rangel] 23 марта 2011 в 10:47
В ответ на:

Розкажіть, плз, регламент обслуговування ГБО другого покоління. Бо як при покупці поміняли фільтри, так ніхто туди й не дивився, а накатали вже тис 20

Одним словом, розкажіть про періодичність робіт, порядок цін. Ну і окремо буду вдячний, якщо порадите хороших газовщиків не дуже далеко від Теремків

1. Поменять воздушный фильтр;
2. слить конденсат с редуктора;
3. поменять газовый фильтр(по состоянию).

На Ланосе у меня по деньгам получается около 50-ти гривен(фильтра), меняю и сливаю сам.
rangel | энтузиаст ***
[Re: gura] 23 марта 2011 в 11:03
Дякую.

А з якою періодичністю виконуються ці роботи? (я так розумію, що запитання куди лізти й що крутить досить індивідуальне )
SIGSEGV | СуперСтар ****
[Re: rangel] 23 марта 2011 в 13:40
В ответ на:

А з якою періодичністю виконуються ці роботи? (я так розумію, що запитання куди лізти й що крутить досить індивідуальне )

За звичай - раз в 10000км.
Куди лізти, таки від редуктора залежить.
Координати СТО в приваті (щоб на сварили за рекламу)
gura | Достоевский *
[Re: rangel] 23 марта 2011 в 15:42
В ответ на:

Дякую.

Если машина нормально едет и расход тебя устраивает, зачем туда лазить? А для профилактики да, тысяч через 10 -15. Хотя у меня как только руки зачесались, так и сую их к редуктору. И что примечательно, ничего криминального там не нахожу, хотя конденсат конечно есть, но очень в небольших количествах. За 20-ть тысяч я думаю его уже собралось достаточно.
Autoua.netФорумПаливо, ПММ та двигуни

Додаткова інформація
Модератор:

annex, Amateur, moderator 

0 користувачів і 73 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3421