Добрий день потрібна ваша допомога !! Хочу купити авто вирішив Добло груз 1.9 диз. приблизно 2008-2009 року і щоб пробіг був невеликий!! Як краще перевірити авто і на що звернути увагу при покупці????? Також його хочу переобладнати в пасажирський чув що можна 5 а можна 7 місць??? Що для цього потрібно ???
А если серьезно, то почему именно добло? Почему не коннект, или партнер (побольше эксперт), или кенго? Что там еще пирожкообразное есть? Кенго, к стати, подешевле будет..
Аналогично проголосовал ДА и НЕ, голосовалку подправьте А вообще почему не Берлинго например? И не нужно его переоборудовать! Покупайте заводским! Вам же людей возить!!! Побеспокойтесь о их безопасности!!!!!
В ответ на: Добрий день потрібна ваша допомога !! Хочу купити авто вирішив Добло груз 1.9 диз. приблизно 2008-2009 року і щоб пробіг був невеликий!! Як краще перевірити авто і на що звернути увагу при покупці????? Також його хочу переобладнати в пасажирський чув що можна 5 а можна 7 місць??? Що для цього потрібно ???