autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помощь в выборе авто до 145 грн (5/5)

li3to | Супер писатель! **
Re: Помощь в выборе авто до 145 грн
[Re: Sergeyfit] 7 декабря 2011 в 15:57
я выбрал поло, не жалею )
субъективные впечатления от просмотра —
ай30 — большое и слегка унылое
ай20 — внешне и внутренне уныло
сид — понравился но дороже
мазда2 — понравилось но из фольги, жрет больше и жестче
джаз — понравилось но форм-фактор микровена в итоге отпал
фабия — то же что и поло но внешне уныло
ибица — сзади потолок капец низкий, но вцелом просто меньше кузов понравился, а иначе теже яйца что и поло с фабой
фиеста — женское какое-то и жрет больше

пежо, рио, ситроен — были отправлены в сад по религиозным соображениям
uastan | читатель
[Re: li3to] 7 декабря 2011 в 16:05
li3to 07.12.2011 15:57 пишет:

я выбрал поло, не жалею )
фиеста — женское какое-то и жрет больше

Моя женщіна коли я показав їй сусідську фієсту сказала що їй подобаються квадратні машини. Так що жінки з вами не згодні.

Вибрали поло седан?
[Re: uastan] 7 декабря 2011 в 16:29
какой еще седан ) более того в списке одни хетчи )
Grossmeister | Достоевский **
[Re: uastan] 7 декабря 2011 в 22:17
У чому виражається безпека?
http://www.ford.ua/winner/Price/SEP/FordFiesta2011.pdf
Лише передні подушки безпеки у всіх (!) комплектаціях.
Версія з автоматом (до речі, таким же допотопним 4ст.) значно дорожча за аналогічний Rio.
http://www.kia.ua/dir/rio/complect.html
Ну і за витратами згідно ТХ різниця мізерна.
uastan | читатель
[Re: Grossmeister] 8 декабря 2011 в 10:06
Варто зауважити що прайс-лист який ви навели як приклад є орієнтовним а комплектації це адаптація до потреб нашого ринку. Реальні комплектації є наведені у брошурі і називаються ambient, trend, trend style, eco, sport, titanium. Безпека полягає у тому що фієста нова розробка і пропонує рівень безпеки сучасного автомобіля - 5 зірок. Додатково моя комплектація матиме окрім двох подушок безпеки ще esp, abs та систему запобігання проковзуванню. Колінна та бокові подушки безпеки доступні у комплектації titanium, або також в trend за додаткову оплату.

Ріо з автоматичною коробкою значно дешевший, що слід зарахувати до його переваг. Про це я вже писав раніше: опції для фієсти дорогі. Коробка-автомат і є такою опцією для мене.

якщо вдатися до порівняння цін і комплектацій то їх можна виразити такою таблицею https://docs.google.com/spreadsheet/pub?...amp;output=html

Десь читав що автомат на фієсті розробки вольво. Але не можу стверджувати що це вірна інформація.

Написавши це все не вважайте що я виступаю адвокатом фієсти. Це лише моя оцінка ринку невеликих автомобілів. Також із застереженням читайте нашу автомобільну пресу адже це лише проплачена реклама а не об"єктивна оцінка. Проте я можу стверджувати що моє бачення близьке до реального стану речей, у підкріплення наведу два ресурси по обидві сторони атлантики:
www.whatcar.com британці оцінюють споживчі характеристики малих автомобілів.
www.edmunds.com американські споживачі голосують доларом у категорі економічних авт.
в обидвох варіантах першу колонку займає фієста. Інші автомобілі лише доганяють.
[Re: uastan] 8 декабря 2011 в 13:44
Фиесту ну оооочень-очень сильно хвалят абсолютно все зарубежные издания.
Основное преимущество о котором говорят "its fun to drive" — типа весело ее водить.
Не очень понятно конечно... может владельцы фиесты прольют свет. Я когда тест драйвил показалась жесткой.
uastan | читатель
[Re: li3to] 8 декабря 2011 в 14:24
li3to 08.12.2011 13:44 пишет:

"its fun to drive" — типа весело ее водить

Я б переклав it's fun to drive як дарує задоволення від водіння.

Недарма один із тест драйвів проводився на знаменитій серед мотоциклістів та водіїв спорткарів Tapoco Road у США. Дорога довжиною 11 миль та неймовірною кількістю поворотів (318). Отже ця властивість fun to drive описує автомобіль котрий точно реагує на рухи водія. Або по-іншому кажуть що керується як карт.

фото з цієї дороги регулярно викладають на ресурсі killboy.com А власне тест-драйв фієсти був розміщений десь на youtube.com
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помощь в выборе авто до 145 грн (5/5)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 32 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 12334