Але таки дійсно СЧ не розширяють сцену. Хоча роблять її, мені здалося, більш видовженою вперед. Але то так, попередні варіанти. Я ще не маю "правильних" головок. До речі, з НЧ/СЧ під сидіннями 3-й барабан відійшов від перших двох, я був здивований - при СЧ/ВЧ в кутках торпедо з частково відбитим від скла звуком (без НЧ взагалі) перші три майже в один зливаються.
А які ще правильні СЧ зіграють в 0,5 літра? Є такі від Іволги, вони, кажуть, навіть в 0,3 грають, але чи вони "правильні"?
А ты пробовал заставить музыкантов сидеть на капоте?
Заставить их там сидеть просто-твитеры на стойки лобового.А вот,чтоб они веером сидели,а не друг на дружке,некоторые автомеломаны ,долго ищут положение и направление звучания пищалок.И...отчаявшись,начинают создавать третью,среднечастотную полосу.
В ответ на: Я ведь иногда быстро езжу
Если очень быстро ,тогда сидишь не на сцене,а за кулисами .
В ответ на: Але таки дійсно СЧ не розширяють сцену. Хоча роблять її, мені здалося, більш видовженою вперед. Але то так, попередні варіанти. Я ще не маю "правильних" головок.
До речі, з НЧ/СЧ під сидіннями 3-й барабан відійшов від перших двох, я був здивований - при СЧ/ВЧ в кутках торпедо з частково відбитим від скла звуком (без НЧ взагалі) перші три майже в один зливаються.
А які ще правильні СЧ зіграють в 0,5 літра? Є такі від Іволги, вони, кажуть, навіть в 0,3 грають, але чи вони "правильні"?
Все правильно! При подседельниках 3-й барабан таки отрывается от 1-го и 2-го.
Иволга...может и сыграют, вот только сыграют ли они 300 Гц...???
Думаю, надо пробовать на макетах ящика...
А в чем такая критичность в объемах. Неужто в Зубилке в кикпанелях литр тяжело найти?
Є деякі ідеї, подіуми зробити. Але на пінту, не більше. Бо різати накладку не хочеться. Вчора послухав з варіантом НЧ/СЧ з підлоги (відрізати СЧ ще не пробував). Вражає! Сцена пішла більше до середини авто, барабани майже ідеально розставлені. Коротше кажучи, муки творчості Аби тільки грошей побільше
не в кікпанелі, а на торпедо. Хоча, в крайньому разі, накладку можна продірявити На торпедо з орієнтацією - частина прямо на салон, частина на скло. Але це я ще остаточно не відпрацював.
В ответ на: не в кікпанелі, а на торпедо. Хоча, в крайньому разі, накладку можна продірявити На торпедо з орієнтацією - частина прямо на салон, частина на скло. Але це я ще остаточно не відпрацював.
Советую прекратить эксперименты во избежание напрасных трат сил, энергии и денег. СЧ в беспроцессорной установке могут более-менее жить только в киках. Все остальные варианты - привязка к ближайшему дину. Не я это придумал, сотни людей проводили эксперименты...Увы!
Я власне це вже помітив, але думав ще трохи побавитись. Хоча напевно не варта, дійсно. Що зауважив позитивного при установці СЧ на торпедо - більша глибина сцени. Але прив`язка таки трохи є до ближнього діна. Як мінімум для когось одного - зліва чи справа. І середина зміщена вліво.
Вот для этого и придумали процессоры и прочую гадость... Только в кики и никуда от этого не дется. Самому не нравится, а куда деваться? Я тоже к трехполоске пришел. Нашел хорошие дины на СЧ - Lanzar CS 34. Вот и начну мучения...
Вот что делают пятничные встречи, люди напрягаются ночей не спят. Недавно ты ко мне звонил, спрашивал про костыли, я грешным делом подумал, что ты ногу сломал об зубилу, так тебе сцена достала. Иволги координаты в Львове я на встрече давал, короче есть у меня и у Игоря ака Гарри. Ситроен куму с Киева пригнали, но послушать машину уважаемого Олдпапа не удалось по причине отсутствия времени и номеров на Ситро (мусора заграли). В ХМ покупаем Клариек 645 и пока побалуемся со штатной хфранцузкой акустикой (в Ситроены стоял Кларик с управлением на руле, про динамики не знаю, будем смотреть).